Ontdek de Estelon AURA-luidsprekers die zijn ontworpen en geconstrueerd met de omgevingsakoestiek van echte luisterruimtes in gedachten. Dit resulteert volgens de producent in een meeslepende en boeiende audio-ervaring die geen enkele andere luidspreker van deze omvang kan bieden. De AURA is ontworpen met oog voor detail en bevat geavanceerde technologieën en unieke functies die hem onderscheiden van andere speakers op de markt.

Estelon AURAEen opvallend kenmerk van de AURA is zijn onderscheidende vorm, die niet alleen bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht, maar ook een functioneel doel heeft. Het ontwerp is technisch geavanceerd en maakt de integratie mogelijk van een krachtige 10-inch woofer in de basis. Dit maakt de weergave van rijke bassen mogelijk die zelfs de meest veeleisende audiofielen zullen imponeren. Klinkt veelbelovend.

Het brede en samenhangende geluidsbeeld geeft de indruk dat de luisteraar altijd in de sweet spot zit, ongeacht de positie in de kamer. Al met al is de AURA meer dan alleen een luidspreker. Het is een kunstwerk dat vorm en functie combineert om een ongeëvenaarde audio-ervaring te creëren. Met zijn unieke ontwerp en geavanceerde technologie is de AURA een game-changer in de audiowereld. Benieuwd naar de eigenschappen/specificaties?

  • Type: 3-weg passieve luidspreker;
  • Drivers: Woofer: 10” Faital, hard-pressed paper cone – 2 x mid-woofer: 5” Satori, Egyptian Papyrus cone – Tweeter: 1″ Scan-Speak, textile dome “Illuminator”;
  • Frequentiegebied: 35 – 25.000 Hz;
  • Vermogen: 200 Watt;
  • Nominale impedantie: 4 Ohm (min. 2 Ohm bij 58 Hz);
  • Gevoeligheid: 90 dB / 2,83 V.

Het ontwerp van de AURA is gericht op geluidskwaliteit. Estelon gebruikt een thermogevormd composiet om de AURA luidsprekerkast te kunnen maken met zo’n geavanceerde geometrie, zowel van binnen als van buiten. De doelgerichte vorm en de verschillende interne kamers resulteren in eigenschappen die ideale akoestische eigenschappen mogelijk maken.

Bovendien zorgt de akoestische omgeving in de basis van de AURA luidspreker voor een extra laagdoorlaatfilter. Deze low-pass curve is dieper dan de elektrische filter, waardoor de hogere frequenties, die door de woofer worden geproduceerd, worden geëlimineerd.

De nieuwe Estelon AURA-luidsprekers zijn nu beschikbaar voor pre-order en zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar worden. Meer weten? Je ontdekt alles over de Estelon AURA speakers op deze pagina.

Verkooppunten van het merk estelon