Op zaterdag 23 september aanstaande organiseert het team van AudioXperience Nuenen een leuk evenement. Op deze dag zal AudioXperience de nieuwe Soulution 727 en 757 voorstellen. Deze primeur wordt extra bijzonder gemaakt door de aanwezigheid van Cyrill Hammer (lees: de eigenaar én hoofdontwerper van Soulution). Hij komt speciaal naar Nederland voor dit evenement.

Bij AudioXperience wordt het weekend van 22-24 september volledig gewijd aan Soulution Audio. De nieuwste aanwinsten uit de 7-serie, de 727 en 757 voorversterkers, zullen in de schijnwerpers staan. Cyrill Hammer sprak op de High End beurs in München vol trots over deze nieuwe producten: de nieuwe Soulution 7-serie producten zijn vanaf de basis opnieuw ontworpen. Beide producten overtreffen hun veelgeprezen voorgangers op alle fronten.

“We hebben ons uiterste best gedaan om de prestaties van onze topklasse producten naar ongekende hoogten te tillen, en dat doel hebben we bereikt. Het resultaat staat hier nu te spelen.”

Enkele van de meest opvallende verbeteringen die de nieuwe 727 voorversterker kenmerken, zijn onder andere een vermindering van de noise (verminderd met ongeveer 20 dB), de bandbreedte werd verbreed tot 20 Mhz, een verhoogde kanaalscheiding met 30 dB, geen meetbare vervorming, een nieuw ontworpen referentie behuizing en een compromisloos ontwerp.

Voor de liefhebbers van vinyl staat de Soulution 757 voorversterker synoniem voor een ongekende luisterervaring. Deze voorversterker onthult het volledige potentieel, alsook de schoonheid van vinyl met al zijn subtiele tonen, dynamiek, muzikaliteit én verfijning. Het muzikale signaal blijft onaangetast. De 757 behoort tot de absolute top in analoge muziekreproductie en creëert een meeslepende driedimensionale luisterervaring.

Deze voorversterker is geoptimaliseerd voor Moving Coil- en Moving Magnet-elementen, maar biedt ook ondersteuning voor optische elementen van DS Audio en directe ingangen voor tapekoppen van spoelenrecorders. Bovendien kunnen de-emphasis curven geselecteerd worden door de gebruiker. Zowel voor vinyl als spoelenrecorders. Dit zorgt voor een perfecte weergave van alle analoge platen én tapes uit jouw collectie.

AudioXperience Soulution 757

Op zaterdag 23 september krijg je de kans om de Soulution 727 en 757 in actie te zien. Je kan ze beluisteren in een eersteklas audio-opstelling. Denk aan de Soulution 727 in combinatie met twee mono geschakelde Soulution 511 eindversterkers, een volledig dCS Vivaldi systeem voor streaming audio, een TechDAS Airforce III draaitafel met Graham Elite arm en TechDAS TDC01-Ti element, Crystal Cable van Gogh bekabeling en Magico M2 luidsprekers.

Om deel te nemen aan deze exclusieve presentatie, vraagt AudioXperience om je in te schrijven. Zo kan je je luisterplek reserveren. In totaal worden er 4 sessies gehouden:

  • Sessie 1: 10u30 – 11u30
  • Sessie 2: 12u – 13u
  • Sessie 3: 14u – 15u
  • Sessie 4: 15u30u – 16u30

Je kan een plaats reserveren door een e-mail te sturen naar info@audioxperience.com. Verder kan je ook bellen naar 040-2906344. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Mis deze unieke kans niet om getuige te zijn van de toekomst van high-end audio. Inclusief de Soulution 727 en 757 voorversterkers.

Verkooppunten van het merk soulution