Hebt u ooit al eens gehoord van AVM? Nog niet? Het is een fabrikant van high-end audioapparatuur. Denk hierbij maar aan versterkers, voorversterkers, luidsprekers, draaitafels, … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het bedrijf is opgericht in 1986, meer bepaald in Duitsland door eigenaar en general manager Udo Besser.

“For more than 30 years, people at AVM have been developing and manufacturing electronic equipment to deliver the highest quality musical reproduction. We believe that any kind of music, whether it be classical, jazz or pop music, has been composed to bring joy and emotion to the listener.”

Recent lanceerden ze hun imagofilm, en niet zomaar eentje want in hun video geven ze jullie een exclusieve blik achter de schermen van AVM. Zo laten ze bijvoorbeeld verschillende delen van het productieproces zien van hoe een high-end audioproduct nu eigenlijk tot stand komt.

Udo Besser, die aan het hoofd staat van AVM, is de leidraad doorheen de video. Hij neemt je mee en vertelt er, naast zijn persoonlijke verhaal, ook het verhaal van AVM en hoe hun audiofiele luisterapparaten nu werkelijk tot ‘leven’ worden gewekt. Gaande van het ontwerp tot het inpakken om vervolgens verstuurd te worden om zijn ‘thuis’ te vinden in iemand zijn luisterruimte.

Heb jij dus altijd al eens willen meekijken over de schouders van ontwerpers, ingenieurs, …? Of ben je altijd al geïnteresseerd geweest in een rondleiding in een bedrijf waar elke dag opnieuw een gepassioneerd team van audiofielen aan de slag gaat om te zorgen voor die ultieme muziekbeleving bij jouw in huis te brengen?

Dan adviseren we je zeker om een kijkje te nemen naar onderstaande video, het is echt wel de moeite waard om eens te zien. Enjoy!