Voor iets meer dan 300 euro is de Beoplay M3 de meest betaalbare luidspreker in het B&O gamma van draadloze multiroomspeakers. Het nieuwe model zit vlak onder de M5, A6 en A9 draadloze luidsprekers.

Draadloze luidsprekers vind je vandaag in alle kleuren, formaten en prijzen, maar B&O heeft toch wel een van de meest uitgebreide gamma’s. Dit gaat van de boemerang-achtige A6 tot de thermos-achtige Beosound 1. De nieuwe Beosound M3 is het nieuwste en meest betaalbare model in het gamma van B&O. Deze nieuweling heeft minder ambities op vlak van design, maar is volgens ons niet lelijker dan de gekende modellen.

Je kiest de finish van de M3 in een wollen stof (gecreëerd door het Deense Kvadrat), of in een geanodiseerde aluminium finish. Het afneembare frontje verbergt een 20mm tweeter en een 9cm lange mid/woofer. Er is ook een drie-positionswitch die de EQ aanpast aan de locatie van de M3. Je speelt je muziek af via Bluetooth, Google Chromecast, AirPlay of een 3,5mm input. Volgens B&O zal de M3 volgend naar ook Apple AirPlay 2 ondersteunen. De aanwezige wifiverbinding geeft je toegang tot een multiroom set-up met andere B&O-modellen bij je thuis.

De BeoPlay M3 verschijnt voorlopig in Natural (licht grijs) en zwart, bijkomende seizoenskleuren volgen. Het model is nu te koop voor ongeveer 315 euro.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen