High-End München staat weer voor de deur, zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt. Het Zwitserse Stenheim zal daar zijn nieuwste ontwikkelingen presenteren, waaronder een limited edition die zowel visueel als auditief indruk maakt. Dit jaar zal Stenheim maar liefst vier kamers bezetten om hun audioproducten te demonstreren.

Centraal in de presentatie staat de Reference Ultime Two SX, een luidspreker die tijdens de AXPONA-audio-expo een groot succes was. De Reference Ultime Two SX wordt tentoongesteld in de kamers van darTZeel (F133, Atrium 4.2) en Nagra (F130, Atrium 4.1).

Samenwerking met New Audio Frontiers

Een interessante twist dit jaar is de samenwerking met het Italiaanse New Audio Frontiers, die hun nieuwste buizenversterkers zullen tonen. Deze zullen de Alumine Two.Five luidsprekers van Stenheim aansturen, te ervaren in kamer 115 op de hifideluxe – de zusterbeurs van High-End München.

Stenheim’s line-up van presentaties

Er zijn verschillende presentaties over audiogerelateerde onderwerpen, elk gevolgd door een Q&A. Elke dag zijn er drie presentaties van 30 minuten gepland, beginnend om 11.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Wil je er zeker bij zijn? Reserveer dan van tevoren een stoel, aangezien er slechts plaats is voor 12 tot 15 gasten per sessie vanwege de beperkte ruimte. Deze pagina blijft tot dinsdag 7 mei gesloten voor het publiek.

Als kers op de taart introduceert Stenheim het ‘Vinyl Hour’. Tijdens het laatste uur van de dag worden klassieke albums afgespeeld op vinyl. Dit unieke uur is vrij toegankelijk, hoewel de plaatsen beperkt zijn. Het doel? Opwinding genereren bij klanten en iets unieks bieden.

Stenheim kijkt uit naar jullie aanwezigheid bij High-End München 2024. Met een boeiend programma en nieuwe producten belooft het een evenement te worden dat je niet wilt missen. Safe travels naar München!