Block Audio heeft een nieuw spektakelstuk gelanceerd: de Symphonie. Deze alles-in-één tafelradio is een absolute must-have voor muziekliefhebbers. Dit exemplaar beschikt over uitgebreide radiofuncties, een CD-loopwerk, ingangen voor bedrade bronnen, streaming-functies, bluetooth-connectiviteit en wekkerfuncties. Een versterker (tweekanaals) met dubbele frontluidsprekers en een subwoofer is geintegreerd. De Symfonie is het nieuwe paradepaardje van Block Audio. Het toestel is beschikbaar in de prachtige kleuren wit, zwart en antraciet.

Dit apparaat is een echte allrounder! Of je nu in een kleine ruimte ter beschikking hebt, of gewoon geen zin hebt in een stapel van verschillende apparaten, de Symphonie heeft alles in huis. Luister naar je favoriete radiozenders via de FM-tuner, DAB+ of internetradio. Stream muziek van Deezer en Spotify Connect (via WiFi) of verbind via bluetooth. Met de analoge cinch-lijningang en optische ingang kan de Symfonie ook als soundbar gebruikt worden. Als dat niet leuk is?

Het dimbare kleurendisplay (TFT) met een resolutie van 320 x 240 pixels past zich aan, overeenkomstig met het omgevingslicht. Het CD-loopwerk speelt geperste en gebrande CD’s. Met een versterkervermogen van 80 Watt is het voldoende voor een slaapkamer, kinderkamer, keuken, caravan of camper. Ook beschikt de Symfonie over sluimer- en wekkerfuncties. Hij laadt je smartphone draadloos op. Het enige wat jij als eindgebruiker hiervoor moet doen? Dat is je smart device aan de bovenkant leggen. De adviesprijs van de Symphonie bedraagt 1.199 euro.

Verkooppunten van het merk block