Bang & Olufsen heeft vandaag de nieuwe Beoplay A9 onthuld, de nieuwste editie van de iconische luidspreker van Bang & Olufsen, die algemeen wordt beschouwd als een van de meest onderscheidende en succesvolle integraties van geluid en schoonheid tot nu toe.

Beoplay A9 werd in 2012 ontworpen als een draadloze thuisluidspreker die mooi in elkaar kan overvloeien of overtuigend kan uitkomen. Het kan op drie houten poten staan ​​of aan een muur hangen om elke woonruimte te vullen met een rijk en ruimtelijk geluid. Als u de luidspreker wilt bedienen, schuift u uw hand voorzichtig over het oppervlak om het volume aan te passen en tikt u eenvoudig op om over te slaan, af te spelen en te pauzeren.

Bang & Olufsen Beoplay A9

De nieuwe Beoplay A9 wordt geleverd met een reeks nieuwe innovaties en ontwerpupdates:

  • Met de introductie van de Google Assistent is de Beoplay A9 een van de krachtigste luidsprekers waarmee gebruikers de luidspreker kunnen bedienen aan de hand van hun stem.
  • Active Room Compensation optimaliseert de geluidsprestaties op basis van de omgeving en geeft u het best mogelijke geluid in elke kamer van uw huis.
  • Twee extra drivers voor het volledige bereik aan de achterkant van de Beoplay A9 (nu in totaal zeven drivers) zorgen voor een veel bredere en indrukwekkende soundscape.
  • Een nieuwe en sterkere streaming-engine voor snellere prestaties in connectiviteit met bijvoorbeeld Chromecast en Apple Airplay 2.
  • Met de nadruk op detail, wordt de nieuwe Beoplay A9 geleverd met een stijlvol, verfijnd textielkoord.

Prijzen en beschikbaarheid

Beoplay A9 zal verkrijgbaar zijn in het wit met eiken poten, zwart met zwarte walnootpoten, een bronzen toon speciale editie en een speciale koperen editie. Je kan ook eenvoudigje eigen look creëren met een verscheidenheid aan textielhoezen van het beroemde Deense textielbedrijf Kvadrat en verschillende houten poten. Beoplay A9 is beschikbaar in de Bang & Olufsen-winkels, in geselecteerde winkels en online op www.bang-olufsen.com/speakers/beoplay-a9 vanaf 14 mei 2019 tegen een adviesprijs van €2.500.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen