Op Facebook heeft het gekende Cabasse laten weten dat ze op de Audio Video Show in Parijs hebben uitgepakt met niet alleen hun vlaggenschipmodel (lees: THE PEARL PELEGRINA), maar ook met een wel heel opmerkelijk én minimalistische 2.1 systeem. Maak kennis met ‘THE PEARL KESHI‘. Drie ‘muzikale satellieten’ die integraal deel uitmaken van het KESHI-systeem. An ultra-miniature 2.1 system capable of delivering huge emotions. Dat is de belofte van het Franse Cabasse. Klinkt veelbelovend!

‘THE PEARL KESHI’ ontleent zijn naam aan kleine, natuurlijke parels die gevonden worden in Tahiti en de ‘Zuidelijke zeeën’. Er wordt met de lancering van dit trio de combinatie gemaakt tussen Cabasse’s high-end kwaliteiten dat in verhouding staat tot zijn miniatuurformaat. Het resultaat? De meest indrukwekkende akoestische prestaties met een impressionante soundstage, stereobeeld, timbre, …

Zoals je waarschijnlijk al kon afleiden uit bovenstaande plaatje, bestaat het 2.1 systeem uit een subwoofer en een duo van satelliet luidsprekers. Respectievelijk met een diameter van 22 en 8 centimeter. Hiermee zijn de audio-ingenieurs van ‘Franse bodem’ trouw gebleven aan het concept van puntbronnen in ‘bolvormige lichamen’.

“THE PEARL KESHI integrates discreetly and elegantly in your home whether you install it in your living room, office space or bedroom.”

De satellieten van THE PEARL KESHI zijn voorzien van een gloednieuwe gepatenteerde driver die wordt aangedreven met een vermogen van niet minder dan 300 Watt RMS (per luidspreker). Door het zorgvuldig uitgekiende ontwerp van deze full-range speakers, wordt er gezorgd voor lange excursies en een hoog vermogen met een geweldige dynamiek als resultaat.

https://www.cabasse.com/wp-content/uploads/2021/10/KESHI_travelling_horiz_LOOP-1.mp4

De woofer daarentegen heeft een vermogen in petto van zo’n 450 Watt RMS (bij het piekvermogen loopt dat zelfs op tot 900 Watt). Het systeem bestrijkt een frequentiegebied 30 Hz tot 23 kHz bij een piek SPL van 115 dB.

Natuurlijk zijn er nog heel wat andere leuke eigenschappen, technologieën, … te ontdekken die de THE PEARL KESHI erg kenmerken. Benieuwd naar alle verder details? Surf dan zeker eens naar de productpagina en laat je, geheel op muzikale wijze, verassen. Klaar om ondergedompeld te worden?

 

Verkooppunten van het merk cabasse