Muziekliefhebbers en audiofielen, bereid je voor op een sensationeel evenement dat je gehoor zal betoveren en je zintuigen zal prikkelen! Alpha High End presenteert met trots de allernieuwste Gryphon Diablo 333 geïntegreerde versterker tijdens een exclusieve avant-première. Dit buitengewone Deense kunstwerk wordt gekoppeld met de even indrukwekkende EOS2 luidsprekers, een bewijs dat groots geluid in een compact ‘jasje’ wel degelijk mogelijk is. Who’s ready for Danish Delight @ Alpha Brussels?

David Rio, een gepassioneerde muziekliefhebber en tevens distributeur van Gryphon, zal niet alleen in het Frans maar ook in het Engels dieper ingaan op het ‘fenomeen’ Gryphon. Hij zal de geheimen en innovaties onthullen achter deze uitzonderlijke audio-apparatuur, waardoor je een beter zicht krijgt op het vakmanschap dat schuilgaat achter deze Deense audio-excellentie.

Aan de digitale kant zal jij als bezoeker kunnen genieten van de Meitner MA 3, terwijl de analoge liefhebbers hun hart ophalen met de NAIM Solstice. Bovendien krijg je de kans om je eigen muzikale voorkeuren in te brengen. Klaar om deze apparatuur in actie te zien én horen?

De Gryphon Show is niet zomaar een evenement, het is een ervaring die al jouw zintuigen zal prikkelen. Zoals altijd is de toegang volledig gratis. Heerlijke hapjes en drankjes zijn voorzien. Kortom: je zal niets tekortkomen. Zoals dat gaat bij Alpha High End: geen eindeloze commerciële praatjes, alleen de puurste vorm van muziek. Zo hebben we het graag!

De Gryphon Show gaat door bij Alpha High End in Brussel (Ukkel) op zaterdag 18 én zondag 19 november 2023. Je bent van harte welkom tussen 10 en 18 uur. Het Alpha-team laat weten dat ze er al naar uitkijken om je te verwelkomen. Daniel, Frédéric en David, de drijvende krachten achter dit muzikale evenement, heten je van harte welkom. Laat je betoveren door de magie van geluid en ontdek de wereld van Gryphon!

Kan je, net zoals ons, niet wachten tot dan? Goed nieuws: in onderstaande filmpje ontdek je alvast de volledige geschiedenis van Gryphon. Erg interessant, zeker het kijken waard!

Verkooppunten van het merk gryphon