Hoe diep kan je gaan in de wereld van audio? Niet letterlijk, wel figuurlijk. Dat is de vraag die JL Audio zal beantwoorden tijdens een leuke show/workshop bij Alpha Brasschaat (België). Dit evenement is een organisatie van het Alpha High End- en Quartz AV-team en heeft een toepasselijke titel gekregen: ‘How Low Can You Go?’. The JL Audio Show is ready for action. Het event gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023. Wil jij de rol van subwoofers verkennen in zowel traditionele stereosystemen als in surround sound-opstellingen? Dan wil je dit niet missen. Is een subwoofer een verbetering voor een stereosysteem dat genoeg bas heeft of is het alleen een pluspunt in een surroundsysteem, oftewel een bioscoopsituatie?

JL Audio, opgericht in 1975 in Hollywood (Florida), begon als een pionier in de wereld van car audio. Ze werden al snel de benchmark bij IASCA-car audio competities in de Verenigde Staten. In 2004 betraden ze de wereld van home audio met de Gotham- en Fathom-subwoofers. Deze exemplaren werden onmiddellijk omarmd door muziek- en filmliefhebbers vanwege hun indrukwekkende prestaties.

Het JL Audio-assortiment is in de loop der jaren uitgebreid met modellen voor elk budget. Altijd met de focus op kwaliteit. Tijdens de show bij Alpha High End in Brasschaat zullen verschillende modellen in diverse prijsklassen gedemonstreerd worden. Variërend van de indrukwekkende Gotham V2 met een prijskaartje van € 22.500 tot de toegankelijke Dominion-serie vanaf € 1.100. Ook de Fathom-serie (vanaf € 4.500) en populaire E line-up (vanaf € 2.150) zal schitteren.

Het hoofddoel van de show is om het verschil te laten horen dat een subwoofer kan maken, zelfs bij luidsprekers zoals de befaamde Bowers & Wilkins 801 D4 (die op zichzelf al geen tekort heeft aan basweergave). Aldus het team van Alpha. Tijdens de demonstratie zal je ontdekken wat de impact is van betere lage tonen op jouw luisterervaring. Hoe JL Audio zich onderscheidt van andere fabrikanten? Je komt het te weten tijdens dit evenement.

Verschillende audio-opstellingen worden gebruikt om het JL Audio-aanbod te presenteren. Maar verwacht geen eindeloze commerciële praatjes. In plaats daarvan kan je genieten van veel muziek, een goede sfeer, hapjes, drankjes én de kans om gelijkgestemde muziekliefhebbers te ontmoeten. Meer moet dat niet zijn!

De ‘How Low Can You Go? The JL Audio Show’ gaat door bij Alpha Brasschaat. Plaats van handeling is nog steeds Bredabaan 1031 te Brasschaat (België). Toegang is volledig gratis. Je kan de show bezoeken op 25 en/of 26 november 2023 tussen 10 en 17 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Chris, Sammy en het Alpha-team heten je van harte welkom. Deze ‘How Low Can You Go?’ show geeft JL Audio het perfecte podium om hun lijfspreuk ‘This is how we play’ te presenteren.

Quartz AV distribueert onder andere JL Audio, Trinnov, Krix en Leon in de Benelux en wordt tijdens deze beurs vertegenwoordigd door Stefan Zaunbrecher en Erwin van der Putten.

Verkooppunten van het merk jl-audio