Recent introduceerde ArtSound de PWR05, naar eigen zeggen één van de krachtigste speakers in zijn soort. Zelf omschrijven ze het draagbare model dan ook als volgt: where power meets sound. Klinkt alvast veelbelovend! 

ArtSound PWR05De PWR05 staat voor echt kracht. Met zijn vier ingebouwde drivers is deze draagbare bluetooth speaker in staat om een vermogen te leveren van maar liefst 150 Watt. De ingebouwde woofers zorgen voor op hun beurt dan weer voor een ongekend warm luisterplezier.

Ook multifunctionaliteit is een term die synoniem staat voor de PWR05. Zo wordt jouw GSM opgeladen wanneer het nodig is, bovendien kan je er nog andere bronnen op kwijt. Dankzij de handige draagriem neem je hem overal mee naar toe. En de batterijduur? Daar hoef je je alvast geen zorgen over te maken want met dit model geniet je 10 uur lang van je favoriete muziek.

Lees ook


Impress like never before met de PWR12 van ArtSoundArtSound PWR12

 


 

Heb je aan eentje niet genoeg, dan kan je hem draadloos koppelen met een tweede exemplaar via de ingebouwde TWS-technologie (true wireless). ArtSound heeft altijd één doel voor ogen en dat is het ontwikkelen van audio-oplossingen op maat waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en gebruiksgemak elkaar perfect kruisen en met hun nieuwste paradepaardje is dat niet anders. Benieuwd naar het design?

De PWR05 draagbare speaker is ideaal om te plaatsen in elke keuken, terras, clubhuis, … De garantie van ArtSound? Dat is puur muzikaal genot voor een adviesprijs van 199 euro. Naar eigen zeggen een ware must-have voor elke muziekliefhebber!

Wil je meer ontdekken over dit model? Surf dan zeker eens naar de website van ArtSound voor alle verdere details.

Verkooppunten van het merk artsound