Eén van de meest populairste items van het afgelopen jaar? Dat was ongetwijfeld de koptelefoon. Best wel logisch ook, aangezien we nu massaal veel thuis zijn met heel het huishouden. En dan wil je je zo nu en dan graag eens afzonderen. Daarbij is een hoofdtelefoon de ideale muzikale partner om individueel te sporten, een serie op Streamz te bekijken of gewoon om je favoriete Chill lijst op Spotify te spelen.

Maar stel je wilt een nieuwe hoofdtelefoon op de kop tikken, dan ga je je al snel begeven naar een online of fysieke winkel met als doel: een kwalitatieve en modieuze koptelefoon selecteren die ook nog eens past in jouw levensstijl. Maar dan kom je al snel tot het besef dat er niet één, maar tientallen modellen zijn waaruit je kan kiezen.

Maar welke kies je dan? No worries, JBL got you covered! De gerenommeerde fabrikant, marktleider in audio, heeft een speciale tool op de markt gebracht waarmee je op een eenvoudige manier te weten kan komen welke JBL hoofdtelefoon het best aansluit bij jouw wensen.

“In samenwerking met het Gentse bureau Gutz & Glory ontwikkelden we een zeer efficiënte webbased applicatie waarmee je in enkele minuten tijd je favoriete hoofdtelefoon kan kiezen.”

JBL koptelefoonkiezerHet enige wat je hoeft te doen? Een aantal eenvoudige vragen invullen. Aan de hand van je antwoorden zal de koptelefoonkiezer je helpen om de perfecte keuze te maken. Want ze zijn er sterk van overtuigd dat er een JBL hoofdtelefoon op de markt is voor elk oor. Aldus Erik Briers, verantwoordelijke voor JBL in België.

Het is niet de bedoeling dat JBL rechtstreeks aan de eindconsument zal verkopen met deze applicatie. De tool is een Belgische ontwikkeling om de lokale JBL hoofdtelefoon specialisten nog beter te ondersteunen.

Benieuwd naar wat deze beloftevolle koptelefoonkiezer juist inhoudt? Bekijk hier gerust eens een voorbeeld van Media Markt en kom te weten welke hoofdtelefoon het best aansluit bij jouw muzikale noden en wensen.

Verkooppunten van het merk jbl