Vol trots introduceert Teufel twee nieuwe hoofdtelefoons. Nu ja, de term ‘nieuw’ is hier misschien niet zo strategisch gekozen aangezien het gaat om een vernieuwde versie van de Real Blue NC en Real Blue. Respectievelijk met en zonder noise cancelling.

Naar eigen zeggen combineren de nieuwe versies van de populaire over-ear koptelefoons het geluid van topkwaliteit met een optimaal draagcomfort en een intuïtieve bediening. Aldus het Duitse Teufel.

“Op de uiterst efficiënte ruisonderdrukking van de Real Blue NC na zijn deze koptelefoons qua bouw en functionaliteit identiek aan elkaar.”

Zoals nu wel duidelijk is: de Real Blue en Real Blue NC zijn een soort ‘tweeling’ maar dan met het grote verschil dat de ene wel noise cancelling heeft en de andere niet.

Daarnaast bevatten deze exemplaren grote lineaire drivers, inclusief een geventileerde achterkamer, die een nauwkeurige geluidsweergave garanderen. Zelfs op op hogere volumes. Met inbegrip van een extreem diep basgeluid.

Verder bieden deze een langere batterijlevensduur én de beste sound in zijn klasse. Een koptelefoon die volgens Teufel overal goed klinkt en altijd inspireert. Voor alle muziekgenres, games en filmsounds.

Lees ook


Teufel REAL BLUE TWS in-ears: mini formaat met een maxi sound

 


 

Dankzij de bijhorende Teufel Headphones app, die zowel beschikbaar is voor Android als iOS, wordt jij als eindgebruiker in de mogelijkheid gesteld om eenvoudig je luistervoorkeuren aan te passen. De Real Blue en Real Blue NC zijn vooral doorontwikkeld met het oog op ‘lange dagen’ waarbij onder andere muziek primeert. En natuurlijk, om die ‘lange dagen’ mede mogelijk te maken, is er de nodige aandacht besteed aan het draagcomfort.

Uiteraard is er nog veel meer leuks te ontdekken. De Real Blue en Real Blue NC hebben immers nog veel meer in petto. Surf zeker eens naar de website van Teufel en laat je, geheel op muzikale wijze, verassen.

Teufel Real Blue NC

Misschien ook wel leuk om te vermelden: de naam ‘Real Blue’ doet misschien vermoeden dat beide modellen enkel en alleen beschikbaar zijn in een blauwe afwerking maar dat is niet zo. Voor een adviesprijs van 170 of 230 euro zijn respectievelijk de Real Blue en Real Blue NC, buiten de blauwe kleur, ook nog verkrijgbaar in een witte en zwarte versie.