Het Italiaanse audiobedrijf Gold Note heeft zijn veelgeprezen alles-in-één systeem, de IS-10, naar een hoger niveau getild. Wat het onderliggende argument is? Dit apparaat is nu officieel Roon Ready. Met deze Roon Ready-certificering kan jij als luisteraar nog eenvoudiger genieten van je favoriete muziek via Roon. Het streamen kan beheerd worden vanaf een computer, smartphone of tablet. Nieuwsgierig naar alle verdere details?

Deze integratie biedt niet alleen een mooie gebruikersinterface, maar ook een eenvoudige installatie en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Dit wordt gecombineerd met de compromisloze audioprestaties die je mag verwachten van Gold Note. Bij aanschaf van het product ontvang je een royale proefperiode van niet minder dan 60 dagen. Dit stelt je in staat om de talloze vele voordelen hiervan zelf te ervaren.

Mocht je minder bekend zijn met de Gold Note IS-10, dit betreft een alles-in-één toestel. Krachtig, compact en opvallend. Ideaal voor audiofielen. Er is een krachtige stereoversterker geïntegreerd die in staat is om maar liefst 90 Watt te leveren bij 8 Ohm (140 Watt bij 4 Ohm). Daar stopt het niet. Verder beschikt deze telg over een D/A-converter, inclusief high-resolution streaming. Er wordt ondersteuning geboden tot PCM 32 bit/384 kHz en DSD256.

“Roon is the streaming technology for an incredible user interface, easy setup, rock-solid daily reliability, and the highest levels of audio performance, all without compromise.”

Het exemplaar is uitgerust met een audiofiele hoofdtelefoonvoorversterker met 6,3 mm aansluiting. Zo kan elk type hoofdtelefoon aangestuurd worden. De geavanceerde streamer ondersteunt hoge-resolutie bestanden zoals MQA en DSD (tot DSD256). Op die manier profiteer jij van de best mogelijk audiokwaliteit. De IS-10 van Gold Note is het compatibel met TIDAL, TIDAL Connect, MQA, Qobuz, Spotify en Deezer (via LAN, Wi-Fi en Bluetooth). Aan dit lijstje wordt nu ook toegevoegd: Roon Ready.