Bose heeft een opmerkelijke audiowearable geïntroduceerd die je in staat stelt om de wereld om je heen te horen, terwijl je ononderbroken van muziek geniet. De nieuwe Bose Ultra Open Earbuds hebben een innovatief manchetvormig ontwerp dat er niet alleen goed uitziet, maar naar eigen zeggen ook fantastisch klinkt. Wanneer je beslist om de Ultra Open Earbuds in huis te halen, hoef je niet te kiezen tussen meeslepend geluid en bewustzijn van je omgeving. Bij dit product wordt de combinatie gemaakt tussen beide.

Bose Ultra Open EarbudsDe Ultra Open Earbuds leveren hoogwaardige audio met behulp van de gepatenteerde OpenAudio-technologie van de fabrikant. Een krachtige transducer is geïntegreerd in een nauwkeurig gecontroleerde akoestische structuur. Zo wordt het geluid helder naar je oren gebracht met bijna geen geluidslekkage naar de wereld om je heen – zodat je alleen de muziek ervaart.

Aangedreven door de eigen digitale signaalverwerkingssoftware van het bedrijf en een ingebouwde IMU (Inertial Measurement Unit), beschikken de Ultra Open Earbuds over Bose’s Immersive Audio, waardoor je dichter bij de muziek wordt gebracht. Het plaatst je virtueel in de akoestische sweet spot alsof je voor het podium staat. Dankzij deze Immersive Audio wordt de ware diepte onthuld van muziek.

“The one bud phenomenon is real. We know people want a way to listen to their music while still being connected to the world around them.”

Bose Ultra Open EarbudsDat zegt Raza Haider, chief product officer bij Bose. De Bose Ultra Open Earbuds zijn gemaakt om de hele dag door te dragen. Ze blokkeren je oren niet, zodat je blijft horen en open kunt blijven staan voor wat er om je heen gebeurt – terwijl je geniet van muziek.

De oordopjes hebben een ontwerp met gepolijste, zachte randen en een geborstelde metalen afwerking waardoor ze meer op een modeaccessoire lijken dan op een traditionele audiowearable. En omdat ze aan de zijkant van je oor bevestigd zijn, kan je ze dragen met een bril, een hoed of sieraden – zonder in de weg te zitten. Ze zijn ook ontworpen voor comfort en stabiliteit. Een speciale flexibele arm, bedekt met superzachte siliconen, verbindt de speaker met het batterijgedeelte, zodat het zachtjes op je huid rust terwijl het een lichte grip biedt om de oordopjes veilig op bijna elk oor te houden.

Als belangstellende kan je rekenen op een batterijduur tot wel 7,5 uur, op voorwaarde dat Bose Immersive Audio uitgeschakeld is. Is dit toch ingeschakeld, dan mag je uit gaan van 4,5 uur. Ze hebben een standby-tijd tot 48 uur. De oplaadcase biedt maximaal 19,5 extra uur luistertijd (of tot 12 uur met Immersive Audio ingeschakeld). De oordopjes zijn binnen een uur volledig opgeladen.

De Bose Ultra Open Earbuds zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Black en White Smoke. Ze hebben een eenvoudig te gebruiken fysieke knop boven op het batterijgedeelte dat achter je oor rust, zodat je eenvoudig toegang krijgt tot functies zoals afspelen, pauzeren, overslaan, volume aanpassen en meer. Deze bevatten ook een optie – beschikbaar via de Bose Music-app – om Auto Volume in te schakelen. Deze functie past het volume van de audio intelligent aan op basis van het geluidsniveau van je omgeving, zodat je muziek op het juiste niveau blijft terwijl je van de ene plaats naar de andere gaat. Een IPX4-classificatie voor water- en zweetbestendigheid? Check!

Verkooppunten van het merk bose