Integra heeft vol trots een nieuwe vlaggenschip AV-receiver (AVR) toegevoegd aan hun serie van geavanceerde elektronica, die integrators maximale flexibiliteit en controle bieden. De gloednieuwe Integra DRX-8.4 (11.4/150 Watt per kanaal- AVR zit boordevol geavanceerde technologieën.

Deze superieure AVR is uitvoerig getest en gebouwd in nauwe samenwerking met professionele installateurs en overtreft hoge verwachtingen met een volledige reeks van software tools en XLR-connectiviteit voor lange kabelruns die vaak voorkomen in high-end home theater-ruimtes. De Integra DRX-8.4 is compatibel met externe monitoringplatforms om apparaten op het netwerk te beheren en configureren.

Inbegrepen bij de Integra DRX-8.4 is de draadloze Dirac Live-kamerkalibratie Full Version, alsook een optionele upgrade voor Dirac Live Bass Control Multi Subwoofer, die machine learning en AI gebruikt om snel ideale instellingen te bepalen voor elke opstelling. De Integra DRX-8.4 AVR bevat geavanceerde muziekstreaming- en connectiviteitsfuncties. De ingebouwde slimme assistenten zoals Josh, Alexa en Google niet te vergeten. Dankzij de Roon Ready-certificering zijn volledige muziekbibliotheken met hoge resolutie binnen handbereik.

De volledige entertainment ervaring kan afgestemd worden op deze state-of-the-art technologie. Het is voorzien van studio-grade verwerkingsmogelijkheden, waaronder de industrie’s hoogste prestatie 32-bit audio-DAC voor een ongekend dynamisch bereik met ultra-lage vervorming. Anti-resonante aluminium koellichamen en hoogwaardige condensatoren balanceren de consumptie- en outputvereisten perfect voor optimale versterkerprestaties. Het ‘beheren’ van de Integra DRX-8.4 AVR is naar eigen zeggen een fluitje van een cent.

De Integra DRX-8.4 voegt zich bij de bekroonde DRX-serie van Integra AVR’s die in 2021 werd geïntroduceerd. Het beschikt over geavanceerde CI-tools zoals externe monitoring, Dirac Live digitale kamercorrectie, HDMI 2.1 en 8K. Perfect voor een veel hogere bandbreedte, beter geluid en snellere gameplay, consistentie en prestaties.

De Integra DRX-8.4 is vanaf de lente van 2023 verkrijgbaar via geautoriseerde Integra-integratiepartners.

Verkooppunten van het merk integra