Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 organiseert Listening Matters in Den Haag ‘The Sound of America’. Een exclusief evenement dat draait om de samenwerking tussen de sfeervolle belevingsproducten van Wilson Audio en Mark Levinson. Tijdens dit evenement zal de magistrale combinatie van de Wilson Audio Alexia V luidsprekers en de Mark Levinson No 50 Limited Edition Mono eindversterkers worden gedemonstreerd. Dit zorgt naar eigen zeggen voor een sensationele geluidservaring. Aldus Reference Sounds.

Wilson Audio en Mark Levinson staan al bijna een halve eeuw bekend als vormgevers van high-end audio en hebben nog altijd een inspirerende invloed op velen in de audiowereld. Beide merken zijn trouw gebleven aan de kernwaarden van het eerste uur. Ze ontwikkelen nog steeds grensverleggende audioproducten.

Reference Sounds The Sound of America

Tijdens ‘The Sound of America’ zal opname technicus, en long-time Wilson Audio ambassadeur, Peter McGrath aanwezig zijn om het systeem aan het publiek voor te stellen. Geheel op muzikale wijze. Op vrijdagavond 14 april wordt een VIP-avond georganiseerd en op zaterdag 15 april is er vrije inloop. De ervaring zal je niet snel vergeten want de combinatie van de Wilson Audio’s Alexia V luidsprekers en Mark Levinson No 50 Limited Edition Mono eindversterkers creëert een energieke expressie die je vanzelfsprekendheid gehoord moet hebben.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je je aanmelden via contact@listeningmatters.nl. Je kan ook bellen naar 070-3632050. Het belooft een bijzonder evenement te worden dat liefhebbers van high-end audio niet mogen missen. Muzikaliteit is de rode draad.

Verkooppunten van het merk mark-levinson