Leuk nieuws voor alle Apple fans van, want de gerenommeerde electronica fabrikant mag haar assortiment weer verder uitbreiden met de AirPods Max. Een draadloze hoofdtelefoon mét actieve noise cancellation die vanaf volgende week (15 december) verkrijgbaar zal worden voor een adviesprijs van 629 euro. Niet bepaald goedkoop, maar wat krijg je nu in ruil voor dit bedrag?

Ben je niet zo op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt binnen het producten gamma van Apple? De AirPods Max is eigenlijk de opvolger van de enorm populaire AirPods.

Apple AirPods MaxNaar eigen zeggen hebben ze de over-ear-koptelefoon helemaal opnieuw uitgevonden. Van de superzachte oorkussens tot de zwevende hoofdband toe: de AirPods Max zijn zo ontworpen dat ie perfect aansluit op ieder hoofd. Zo ga je helemaal op in elk geluid, aldus Apple.

 

Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste kenmerken op een rijtje van de AirPods Max:

  • De zwevende hoofdband is gemaakt van ventilerende mesh en verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, zodat je minder druk voelt.
  • Het ‘frame’ dat gemaakt is van roestvrij staal is bedekt met een zacht materiaal voor een bijzondere combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en draagcomfort.
  • De ‘telescopische armen’ zijn soepel verstelbaar en blijven zitten hoe jij ze instelt. Zo ben je verzekerd van een consistente pasvorm en afsluiting.

Lees ook


Apple die een patent aanvraagt voor hun mogelijke AirPods Studio?Apple AirPods Studio

 


 

Maar naast een aangenaam draagcomfort is natuurlijk ook de geluidskwaliteit (minstens) even belangrijk. De AirPods Max combineren high-fidelity audio met de beste actieve ruis­onderdrukking ooit. Elk onderdeel van de speciaal ontwikkelde speakerdriver draagt bij tot het produceren van een verfijnd geluid.

En de vervorming? Die wordt in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Dus elke noot, van diepe, donkere bassen tot volle midden­tonen en kraakheldere hoge tonen, hoor je nu duidelijker dan ooit.

“Je oren weten niet wat ze horen.”

Een duidelijke belofte van Apple, wij zijn alvast benieuwd hoe deze beloftevolle hoofdtelefoon zal uitpakken. Ben je nieuwsgierig naar de impressionante ‘Journey of sound’ van de AirPods Max? De website van Apple is your way to!

Verkooppunten van het merk apple