Het Duitse Audioblock lanceert hun nieuwste en meest complete alles-in-één systeem: de MHF-900. Het is een volledige set voorzien een CD-speler, DAB +, internetradio, FM, een versterker en een media- en bluetoothspeler. Bij bestelling ontvang je ineens ook nog eens twee bijpassende luidsprekers, speciaal ontworpen voor de MHF-900.

De Audioblock MHF-900 is niet alleen uiterst compleet maar ook enorm compact. Alle electronica componenten zitter vervat in een massieve en rigide behuizing gemaakt van metaal. Volgens het audiomerk zou deze set ideaal zijn om te gebruiken in keukens, slaapkamers, kantoren, vakantiehuizen, …

Audioblock MHF-900De versterker van dit systeem levert een vermogen van twee keer 35 Watt bij 4 Ohm. Ideaal om beide luidsprekers, met een impedantie van ook 4 Ohm, aan te sturen. Wil je graag zelf aanpassingen doen wat betreft de geluidsweergave? Dan kan dat eenvoudigweg met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening. Er zijn verschillende voorinstellingen waaronder normaal, super bass, jazz, rock, soundtrack, klassiek en pop. Met de ingebouwde equalizer worden er vervolgens de nodige aanpassingen gedaan om de lage en hoge tonen op elkaar af te stemmen.

Met de internet-tuner van de MHF-900 krijg je toegang tot meer 30.000 stations verspreidt over de hele wereld. Je kan kiezen om draadloos verbinding te maken met je netwerk of via de fysieke RJ-45 LAN-aansluiting op het apparaat zelf.

Het streamen van muziek gebeurt tegenwoordig heel vaak via bluetooth en daar zijn ze bij Audioblock ongetwijfeld van op de hoogte. Het enige wat je hoeft te doen is de MHF-900 selecteren als uitvoerapparaat op je device, geen gedoe dus met ingewikkelde configuraties om jouw favoriete muziek af te spelen.

Verder zijn er nog de twee bijpassende luidsprekers: de Audioblock LS-900’s. Het zijn allebei stereoluidsprekers voorzien een tweeweg basreflexsysteem. De tweeter heeft een diameter van één inch terwijl de woofer/middentoner iets groter is met zijn diameter van vier inch. De audiofabrikant heeft deze LS-900 speciaal ontwikkeld voor de MHF-900, dit zorgt voor een complete alles-in-één set waarbij alles mooi op elkaar is afgestemd.

Het is nog niet officieel bekend gemaakt wanneer de MHF-900 leverbaar zou zijn. Wat wel al geweten is, is dat je kan kiezen uit twee verschillende afwerkingen waaronder zwart of zilver. Je haalt deze set al in huis voor 799 euro. Wil je graag meer weten? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Audioblock.