De EMT7: een handige inbouwspeaker van het Franse Triangle die gebouwd is om mooi weggewerkt te worden op een snelle en discrete manier. Ben je dus toevallig nog op zoek naar een leuke speaker die mooi in je woning integreert? Lees dan zeker verder want misschien is de EMT7 wel iets waar je al heel lang naar op zoek was.

Met de komst van hun nieuwe EMT7 richt de fabrikant zich vooral op privé- en zakelijke klanten. Triangle belooft een groots geluid waardoor het ideaal is om de EMT7 te gebruiken in woningen, restaurants, café’s, …

Met de ‘Easy Mounting in-ceiling speaker’-techniek wordt het inbouwen bijna kinderspel. Daarmee wil Triangle de drempel verlagen om de EMT7 zelf in huis te halen, maar ook om hem zelf te installeren. Op die manier moet je al geen beroep meer doen op een vakman voor de plaatsing. Handig toch?

Het is mogelijk om de discrete inbouwspeaker te installeren op wanden die tussen de 12 en 25 mm dik zijn. Met de mooie, magnetische en tevens ultradunne grille wordt de speaker bijna onzichtbaar. Moest de luidspreker nog iets te hard opvallen dan kan je nog altijd beslissen om het geheel in dezelfde kleur te verven als het interieur.

Volgens de ontwerpers zou de EMT7 ook gebruikt kunnen worden in een home cinema-systeem, ideaal dus voor een authentieke Dolby Atmos-ervaring. Met een 170 mm polypropyleen midden-laag driver en een 25 mm tweeter wordt er een frequentiebereik belooft dat gaat van 55 Hz tot 20 kHz.

Met zijn gewicht van 3,5 kilo en een vermogen van 140 Watt bij 6,9 Ohm is hij leverbaar voor een adviesprijs van 169 euro. Wil je graag meer weten over deze ‘discrete’ speaker? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de website van het Franse Triangle.