Leuk nieuws voor het Australische Halcro want ze mogen vol trots hun high-end audioportfolio verder uitbreiden met de toevoeging van hun Eclipse Stereo. Deze potige versterker van maar liefst  62 kg is het resultaat van zes jaar aan doorontwikkeling, aldus Halcro.

Halcro Eclipse Stereo

De nieuwe Eclipse Stereo is een eindversterker met een volledig nieuwe ingangstrap. Op die manier worden vervormingen absoluut gereduceerd tot een minimum. Met deze lancering heeft Halcro een extra aanvulling op hun portfolio dat verder nog uit de Eclipse Mono bestaat. De versterker zal wel niet zomaar opgaan in je huisbeeld want deze is namelijk zo groot dat het een prachtig meubelstuk wordt in je woning. Een naadloze integratie gegarandeerd.

“Its sound quality is so breathtakingly good that I had to pinch myself through my listening sessions to remind myself I was awake, and not in some blissful audiophile dream.”

Halcro Eclipse StereoDe specificaties van de Eclipse Stereo zijn al net zo impressionant als zijn omvang. Dit model is maar liefst 79 x 40 x 40 centimeter (H x B x D) groot en is in de mogelijkheid om per kanaal een vermogen neer te zetten van 180 Watt. Daarnaast loopt het frequentiebereik van 3 Hz tot 215 kHZ op een niveau van -3 dB.

Daarnaast beschikt de Eclipse Stereo over meerdere onafhankelijke voedingen, een betere interne afscherming en een hoger uitgangsvermogen. Dit zorgt allemaal samen in zijn totaliteit volgens Halcro voor een ongeëvenaard inzicht in de muziek. De versterker bezit ook over een uniek vermogen. Hierdoor worden de geluiden precies gepositioneerd in het geluidsbeeld.

Het is nog niet bekend of de Eclipse Stereo ook in Europa te verkrijgen zal zijn. De prijs die op de website terug te vinden is, staat genoteerd op 39.990 dollar.

Benieuwd wat de Eclipse Stereo nog meer te bieden heeft? Hier ontdek je er alles over.