Wil jij je thuis graag omtoveren tot een thuisbioscoop? Dan heeft Sonos alvast een heel uitgebreid portfolio van producten klaar staan waar je kan uit kiezen om dit mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld maar aan de Arc, Beam, Playbar, Playbase of Amp, al dan niet in combinatie met de Sonos Sub. Naar eigen zeggen  een geweldige optie die zorgt voor diepere en rijkere bassen.

Maar als één Sub nog niet voldoende is, dan biedt Sonos nu een nieuwe feature aan waarbij het mogelijk wordt na een software-update om een tweede Sub toe te voegen. De mogelijkheid om twee Subs toe te voegen is een veelgestelde vraag die de gekende audiofabrikant vak regelmatig kreeg van hun klanten en professionele installatiepartners.

Door het toevoegen van nog meer laag, voor de rasechte bass-liefhebbers, biedt dit een uitkomst in grote woonkamers om je als luisteraar nóg meer onder te dompelen in het geluid. Aldus Sonos.

Het toevoegen van een tweede Sub is beschikbaar in de Sonos S2 app onder het tabblad thuisbioscoopopstellingen. Een van de Subs in de setup zal een Sub (Gen 3) moeten zijn die de extra verwerkingskracht brengt. Om deze feature te krijgen zal je als eindgebruiker de nieuwste Sonos-software moeten downloaden en vervo systeem te updaten.

Ben je klaar om te genieten van je favoriete films, series, TV-programma’s of muziek met voldoende bass? Dan is de Sonos Sub misschien wel een leuke optie om te overwegen. Je ontdekt er alles over op de website van Sonos.