IFA staat bekend als ‘s werelds belangrijkste vakbeurs als het gaat om consumentenelektronica. Op het ‘evenement’ worden vaak een recordaantal nieuwe producten onthuld. Tot grote vreugde van de consument, standhouders, merken, pers, … Eerder lieten we jullie al weten in dit nieuwsbericht dat de IFA show dit jaar plaats zal vinden in Berlijn van vrijdag 2 tot dinsdag 6 september, maar nu laat de organisatie weten dat de ticketverkoop van start is gegaan. Klaar voor een bezoekje aan Berlijn?

Muziekliefhebbers, audiofielen, techneuten, … kunnen zich er (eindelijk) op verheugen dat IFA weer zijn deuren opent. In eens persbericht communiceerde IFA dat de kaartverkoop online is. Ze voegen er graag aan toe dat de ‘toegangsfee’ hetzelfde is gebleven als in 2019. Voor onze lezers die minder bekend zijn met IFA en het ‘bestaan’ ervan tijdens de pandemie: in 2019 werd IFA voor het laatst georganiseerd als een show waarbij de consument het ‘evenementterrein’ kon betreden.

IFA 2022

Maar, laten we vooral positief blijven: IFA 2022 staat in de startblokken. En er is nog meer goed nieuws: jij kan hier deel van uitmaken. Het enige wat jij hoeft te doen? Dat is een dag in jouw agenda reserven tussen 2 en 6 september, een ticket boeken voor die dag en vervolgens ‘afzakken’ naar Messegelände Berlin ExpoCenter City.

Een ‘normaal dagticket’ is beschikbaar voor 17,50 euro. Je kan ook een kaartje in de voorverkoop aanschaffen voor 13 euro. Beslis je om met het gezin te gaan? Dan zijn er speciale aanbiedingen voorhanden. Zelfs de studenten onder ons profiteren van een gereduceerd tarief.

“We look forward to finally welcoming visitors to IFA again on the Berlin Exhibition Grounds. That is why this year we decided not to increase ticket prices – despite inflation and rising costs.”

Op die manier willen we onze bezoekers bedanken voor hun loyaliteit en samen met hen vieren dat de ‘industrie’ terug opnieuw fysiek toegankelijk wordt. Aldus Kai Mangelberger, directeur van IFA 2022. Wil je meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van IFA en ontdek er alles over. Een ticket aankopen kan via deze link.