Niet alleen zal HIGH END München 2022 dit jaar terug opnieuw doorgang vinden, ook de IFA beurs zal paatsvinden. Gedurende vijf dagen, van 2 tot 6 september 2022, zal IFA toonaangevende merken die wereldwijd naam én faam hebben opgebouwd op het gebied van onder andere consumentenelektronica ‘centraliseren’ in Berlijn.

De afgelopen edities van de groots opgezette technologiebeurs liepen af ‘in mineur’. De IFA beurs ging wel door maar dan in afgeslankte vorm wat ervoor zorgde dat bezoekers niet ten volle konden genieten van al het moois dat te berde gebracht zou worden.

“Now, though, it’s finally time to ‘get real’ and once again organize a full-size trade show at the grounds of Messe Berlin and in a city that is not only the capital of Europe’s largest consumer market but evolved as a European media hub as well.”

Dat zegt Jens Heithecker, ‘IFA Executive Director’ & ‘Executive Vice President’ bij Messe Berlin Group. De organisatie laat weten dat er al heel wat toonaangevende merken hebben hun deelname hebben bevestigd.

Als je minder bekend zou zijn met de IFA beurs: het heeft een reputatie opgebouwd als een wereldwijd, onbevooroordeeld en hoogwaardig platform voor merken. Het evenement biedt flexibele en sterk op maat gemaakte oplossingen voor deelnemers uit de industrie, retail en media. Het concept van dit evenement berust op zowel B2B- en B2C-elementen wat het mogelijk maakt om producten én merken te presenteren in een unieke en boeiende omgeving.

Traditioneel is de IFA beurs in Berlijn dé plaats waar jaarlijks de meeste productinnovaties worden onthuld. Een echt ‘spektakel’ voor iedere muziekliefhebber, AV-enthousiasteling, audiofiel, … Muzikaliteit troef. Het beursterrein in Berlijn gaat dus terug open voor het grote publiek. Er zullen slechts een aantal beperkingen zijn omtrent Covid-19. Sinds 1 april 2022 kunnen deelnemers van grote evenementen in Berlijn, zoals handelsbeurzen, bijwonen zonder een bewijs van test, herstel of vaccinatie voor te leggen.

Was je nog niet eerder op de IFA beurs geweest maar ben je benieuwd hoe het er ‘normaal’ precies aan toegaat? Dan geeft dit sfeerverslag van 2019 een mooie impressie in slechts 130 seconden.

Op het moment van schrijven is het nog niet mogelijk om je tickets te ‘bemachtigen’. Op de ticketpagina staat momenteel het volgende: de tickets voor IFA 2022 zullen binnenkort beschikbaar worden. Hou zeker de website van IFA in de gaten. Of nog beter: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

IFA 2022:

  • Datum: 2-6 september 2022
  • Locatie: Messegelände Berlin ExpoCenter City (Messedamm 22, 14055 Berlijn)
  • Website IFA