De BenQ TK700STi. Het ‘typenummer’ zegt op het eerste gehoor vrij weinig maar niets in minder waar want dit model betreft een veelbelovende 4K HDR-projector om ‘u’ tegen te zeggen. Benieuwd waarom? Lees hier dan zeker even verder.

Een adembenemende échte 4K UHD-beleving, inclusief een resolutie van 3840 x 2160 met 8,3 miljoen verschillende pixels zorgen in zijn totaliteit voor een verbluffende helderheid met ultrascherpe details. Zo klinkt het alvast bij BenQ.

De TK700STi kan uiteraard gebruikt worden voor verschillende doeleinden: zo kan je genieten van jouw favoriete films, series, … Maar waar de TK700STi pas echt tot zijn recht komt, dat is het tijdens gamen want deze 4K projector heeft een invoervertraging van slechts 16 ms. Gameplezier inbegrepen.

“Geniet van de meest vloeiende game-ervaring met de TK700STi zonder iets in te boeten aan True 4K UHD-graphics met razendsnelle invoervertraging van 16 ms.”

Lees ook


Optoma UHZ65UST ReviewOptoma UHZ65UST: Review

 


 

Daarnaast kan je verder nog genieten van entertainment op een groot scherm van maar liefst 120 inch dankzij de Android TV (door Google gecertificeerd).

De TK700STi wordt geleverd met vooraf ingestelde FPS-, RPG- en Sports (SPG) -modi met visuele, audio- en latentie-instellingen voor elke game. Zo kan je zelfs in de meest ‘kritieke situaties’ de bewegingen van jouw vijanden zien én horen.

BenQ biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor de meest responsieve gameplay. Of het nu een Sony PS5 / PS4, Nintendo Switch of Xbox Series X is? De TK700STi is jouw perfecte metgezel om overal te entertainen, zelfs bij helder omgevingslicht.

Natuurlijk hebben we hier nog maar een tipje van de ‘audiovisuele sluier’ gelicht. Er valt namelijk nog veel meer leuks ontdekken over de TK700STi in deze video die BenQ gisteren lanceerde. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Verkooppunten van het merk benq