Voor diegenen onder ons die trillen op de tonen van kwalitatieve audiotechnologie, organiseert D&M Oudenaarde een niet te missen opendeurweek. Van 18 tot en met 25 mei worden de deuren wagenwijd opengezet om een serie van nieuwe audiopareltjes te presenteren.

Onder de nieuwste aanwinsten vinden we enkele klinkende namen die elke audiofiel zal doen watertanden. De Primaluna EVO reeks, bijvoorbeeld, bekend om zijn warme buizenklank en het strak design. De MartinLogan Foundation zet de toon met zijn indrukwekkende elektrostatische luidsprekers die elk detail van de muziek kristalhelder weergeven.

De Michi X5 Series 2 versterker belooft niet alleen kracht maar ook ongekende finesse, terwijl de B&W 700 Signature luidsprekers de perfecte balans tussen innovatie en traditioneel vakmanschap demonstreert. De Eversolo A6 Master series, een netwerkspeler, heeft de aandacht getrokken van muziekliefhebbers door zijn sublieme geluidsprestaties.

Voor de liefhebbers van Italiaans design zijn er de Sonus Faber Lumina Amator Editions, luidsprekers die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een feest voor de oren.

Naast deze audiogiganten wordt er ook tijd genomen om tips te delen over bekabeling en de optimale plaatsing van speakers. Dit zijn vaak onderbelichte aspecten die een wereld van verschil kunnen maken in de audio-ervaring thuis. Maar dat is nog niet alles. Er staat nog meer op het programma dat je niet mag missen. Ga naar het evenement en ontdek het zelf!

Deze opendeurweek van D&M Oudenaarde is de uitgelezen kans om zelf de kwaliteit en het karakter van deze topmodellen te ervaren. Heb je specifieke vragen of wens je een persoonlijke luistersessie, reserveer dan je plaats via de online afspraakkalender. Het belooft een week te worden waarin je oren niet alleen verwend worden met uitzonderlijke geluiden, maar waar je ook kunt genieten van de harmonie tussen technologische innovatie en muzikaal meesterschap. Mis deze kans niet!