Bowers & Wilkins heeft keer op keer bewezen dat ze tot de absolute top behoren als het gaat om luidsprekerontwerpen en geluidskwaliteit. Dit keer nodigen ze jou uit voor een luistersessie waar de nieuwe Signature 702 S3 en 705 S3 in de schijnwerpers staan. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 8 juni om 14:00 en 16:00 uur bij Audiomix. De modellen beloven een ongeëvenaarde luisterervaring, waarbij zowel technische precisie als esthetische afwerking centraal staan.

Kom zelf de Bowers & Wilkins-luidsprekers ervaren tijdens deze speciale luistersessie. Je krijgt de kans om te luisteren naar deze speakers, in combinatie met hoogwaardige componenten van Mark Levinson, Hifi Rose en Marantz.

Auditorium 1: Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

Bowers & Wilkins Signature 702S3 In het eerste auditorium presenteren ze de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, gekoppeld aan de topklasse componenten van Mark Levinson en Hifi Rose. Deze speakers zijn ontworpen om zelfs de kleinste muzikale details te laten sprankelen. Dankzij de samenwerking met Mark Levinson versterkers en Hifi Rose bronnen ontstaat er een synergie waarbij elk muzikaal fragment tot leven komt.

Auditorium 2: Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

 Bowers & Wilkins Signature 705S3In het tweede auditorium demonstreren ze de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature, in combinatie met componenten van Marantz. De 705 S3 Signature staat bekend om zijn indrukwekkende detailweergave en strakke basrespons. Met Marantz aan het roer weet je zeker dat elke noot wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft. Deze setup is ideaal voor liefhebbers die op zoek zijn naar een compacte, maar krachtige hifi-ervaring.

Ben je benieuwd naar de nieuwe Signature collectie van Bowers & Wilkins? Mis dan deze kans niet om de 702S3 en 705S3 zelf te horen en te beoordelen. Kom langs op zaterdag 8 juni en laat u onderdompelen in de wereld van high-fidelity geluid. De sessies vinden plaats om 14:00 uur en 16:00 uur bij Audiomix, Liersesteenweg 321 in Begijnendijk (grens Aarschot).

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins