BenQ komt aanzetten met een spiksplinternieuwe projector, meer bepaald de GV30. Het typenummer vertelt op het eerste gehoor weinig over dit sfeervolle belevingsproduct, maar dit betreft een ultra-draagbare en bovendien ‘slimme’ beamer die een beeld kan projecten in een resolutie van 720p. Overigens is een extra 2.1-kanaals bluetooth speaker ingebouwd die zorgt voor extra bas.

Volgens het gekende merk wordt jouw favoriete content weergegeven in uitzonderlijke beelden op een groot scherm dankzij hun GV30 projector. Inclusief de spontane creativiteit van overal. Met een gewicht van slechts 1,6 kg is dat ook niet moeilijk om te geloven. Voel het geluid, beleef de bioscoop. Aldus BenQ.

De mogelijkheden om een weergaloos beeld te tonen, ongeacht waar je ook bent, kan op verschillende manieren. Zo wordt er met name ondersteuning geboden voor draadloze projectie van meerdere besturingssystemen en apparaten. Of je kan rechtstreeks content casten vanaf je smartphone, tablet of laptop. Zonder kabels of installatie. Vanzelfsprekend bevat dit model nog een HDMI- en USB-C-invoer (met DisplayPort Alt-modus en gegevensmogelijkheden). Zo kan je ook ‘bekabeld genieten’.

Door de combinatie van een 300 ANSI lumen-helderheid en 720p HD-resolutie wordt er gezorgd voor een levendig contrast samen met levensechte scènes uit films, tv-programma’s, …

Ook niet te missen bij dit model: er wordt een projectiehoek opgegeven van 135°. Hierdoor kan je op elke locatie genieten van je content vanuit ongebruikelijke perspectieven. Ideaal voor iemand die vaak onderweg is. Overigens beschikt de GV30 over autofocus en verticale keystone correctie. Erg handig, toch?

Naar verwachting zal de BenQ GV30 projector leverbaar worden vanaf eind september voor een adviesprijs van 599 euro. Benieuwd naar meer? Je ontdekt alles, van naaldje tot draadje, op de website van BenQ.

Verkooppunten van het merk benq