Ben jij trotse eigenaar van een Panasonic televisie? Dan weet je ongetwijfeld al dat de ondersteuning voor Disney+ toch wel een ‘dealbreaker’ was. Een gemiste kans aangezien de populariteit van dergelijke videostreamingdiensten alleen maar stijgt. Maar Panasonic heeft goed nieuws want ze laten weten dat Disney+ vanaf nu compatibel is met hun smart televisies. Klaar voor content van onder andere Marvel, Star Wars of Pixar op jouw Panasonic tv?

We horen het jullie al denken: maar op welke smart tv’s wordt er nu ondersteuning geboden voor Disney+? Wel, volgens Panasonic zou Disney+ compatibel moeten zijn met al hun smart tv’s die geproduceerd zijn vanaf 2017. Met uitzondering van de TX-65GXW585.

Kort samengevat kan iedereen dus profiteren van Disney+ indien hun Panasonic tv-model het voorvoegsel EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ of JX bevat. Op voorwaarde natuurlijk dat je een abonnement hebt op Disney+. Via de bekende My Home Screen-interface zal de Disney+-app beschikbaar zijn. Uiteraard wel pas na een firmware-update.

Klaar om te genieten van de beste verhalen, allemaal op één plaats? Dan is disneyplus.com your ‘way to go’. Disney, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic of Star? The choice is yours.

Verkooppunten van het merk panasonic