De spiksplinternieuwe 800-Serie Diamond D4 van het gerenommeerde Bowers & Wilkins is ondertussen al even een feit. Dat hebben ze absoluut niet onder stoelen of banken gestopt. Het audiomerk dat ondertussen heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … wereldwijd blij heeft gemaakt met hun derde generatie van de 800-Serie, liet eerder weten dat hun D4 Diamond er zat aan te komen. Tijdens een gepast introductiemoment bij Poulissen, gelegen in het pittoreske Roermond, kon je op vrijdag 10 en zaterdag 11 september terecht om deze fraaie serie te aanschouwen. Niet alleen met je ogen maar ook met je oren. Wij, van Audiovideo2day, konden natuurlijk niet ontbreken om deze ‘blijde intrede’ bij te wonen. Speciaal voor jullie, vanop de eerste rij.

We vertelden het jullie al in de introductie van dit nieuwsbericht dat deze ‘next-gen’ 800-Serie Diamond toe is aan hun vierde generatie. In vergelijking met zijn ‘voorgangers’ uit de D3 reeks zijn er natuurlijk heel wat verbeteringen aangebracht die leiden tot maar 1 doel: ervoor zorgen dat je je nog meer kan onderdompelen bij het luisteren naar jouw geliefkoosde muziek.

Dé uitdaging die de ontwerpers van Bowers & Wilkins voorgeschoteld kregen: hoe verbeter je nu de meest succesvolle én iconische reeks van kwalitatief hoogwaardige speakers? Wel, het is een vraag die wij stelden aan Stefan Zaunbrecher van Bowers & Wilkins tijdens deze heugelijke gebeurtenis bij Poulissen Audio Video Center. Benieuwd naar ons leuke interview met Stefan waarin je al een groot deel van de antwoorden zal krijgen op bovenstaande vraag?

Lees ook


Bowers & Wilkins 800-Serie D4Bowers & Wilkins: de vierde generatie van hun 800-Serie Diamond is een feit

 


 

Natuurlijk, zoals je ziet hebben we in deze video nog maar een tipje van de ‘muzikale sluier’ gelicht omtrent al het moois dat de 800-Serie D4 Diamond te bieden heeft. Kan je er, net zoals ons, niet genoeg van krijgen? Dan is het een absolute aanrader om eens een bezoekje te brengen aan een gespecialiseerde vakhandel uit jouw buurt. Zodanig dat je in een gecontroleerde omgeving kan genieten van een subliem geluid.

Lees ook


Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond PoulissenBowers & Wilkins 800-Serie Diamond: ervaar het zelf bij Poulissen

 


 

Wil je ‘ter voorbereiding’ alvast nog meer ontdekken? Dan kan je 24/7 terecht op de website van Bowers & Wilkins óf je kan ook eens dit nieuwsbericht (her)lezen waarin we al enkele highlights uitvoerig bespreken.

Heb je nou zoiets van: dat snakt naar meer? Abonneer je dan zeker op onze wekelijkse nieuwsbrief zodanig dat je op de hoogte blijft van de allerlaatste nieuwe ontwikkelingen omtrent beeld en geluid. Bovendien kan je op ons online magazine ook terecht voor bijvoorbeeld reviews van allerlei sfeervolle belevingsproducten die jij in huis kan halen. Of als je hier niet echt je gading in kan vinden, neem dan zeker eens een kijkje naar onze video’s en laat je inspireren. Al dan niet door onze eigen Home cinema serie… Wordt vervolgd!

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins