Het veelzijdige tv-assortiment van Philips TV & Sound was al uitgebreid maar nu mag de gerenommeerde fabrikant daar extra grote XXL-schermformaten aan toevoegen. De nieuwe OLED- en MiniLED-sets bevatten zowel de verbeterde 5e-generatie P5 AI-processor als de uitgebreide HDMI 2.1-functionaliteiten.

De 2021-modellen bieden tegelijkertijd een toonaangevend pakket van uitstekende beeld- en geluidsprestaties, opvallend Europees design met natuurlijke materialen, vierzijdig Ambilight voor een meeslepende kijkervaring en de nieuwste intuïtieve Android TV 10 OS. Klinkt veelbelovend, aldus Philips.

Philips OLED806

Philips OLED806/856

Hiermee zet het bedrijf hun uiterst competitieve 800 OLED-sets in de markt met heel wat prestatieverbeteringen die dit model naar een nog hoger niveau brengen. De 5e-generatie P5-processor voegt een nieuwe filmdetectiemodus toe aan de vijf bestaande AI-categorieën.

Zowel het OLED806 als het OLED856 model delen hetzelfde flinterdunne, randloze design met een metalen buitenframe. Het vierzijdige Ambilight komt hierdoor mooi tot zijn recht, resulterend in een unieke en meeslepende kijkervaring.

Beide tv’s zullen beschikbaar worden in het tweede kwartaal van dit jaar. Je kan kiezen uit een formaat van 48”, 55”, 65” & 77” (806) of 55” & 65” (856).

Philips 9636 Premium MiniLED tv

De nieuwe 9636 is voorzien van een dimbaar achtergrondlicht met 1024 zones en combineert deze met het Philips Micro Dimming Premium-systeem. Op die manier creëert het scherm nog diepere zwarte weergaven en spectaculaire highlights. Resulterend in een pieklichtopbrengst van maar liefst 2000 nits. De kleurweergave is ook indrukwekkend te noemen dankzij het hoogwaardige VA-paneel met een brede kijkhoek en een uitgebreid kleurengamma van 95% DCI-P3.

Ook de Philips 9636 maakt gebruik van de nieuwe 5e-generatie AI-P5, compleet met filmdetectie en ‘intelligente’ lichtsensorintegratie. Zo levert de tv een toonaangevende beeldkwaliteit. Dit model zou beschikbaar moeten worden in de zomer van dit jaar. Je kan kiezen uit een formaat van 65” of 75”.

Lees ook


TP Vision die 5de generatie P5 AI-beeldprocessor voorstelt?Philips P5 AI-beeldprocessor

 


 

Philips 9506 Premium MiniLED tv

Ook deze Premium MiniLED televisie heeft net zoals het Philips 9636-model lokaal dimbare MiniLED-achtergrondverlichting aan boord met 1024 zones. Er wordt een pieklichtopbrengst gegarandeerd van maar liefst 1500 Nits . Het is onder andere voorzien van het Micro Dimming Pro-systeem van Philips TV. Combineer dat nog eens met het VA-paneel van hoge kwaliteit en je komt al snel tot een breed kleurengamma van 95% DCI-P3 én een brede kijkhoek.

De 5e-generatie P5 AI-processor, HDMI 2.1-mogelijkheden, een hoge bandbreedte van 48 Gbps (444, 12 bit), FreeSync Premium Pro, een Auto Game-modus, … De Philips 9506 Premium MiniLED tv heeft het allemaal. De eerste leveringen zouden van start gaan in de zomer van dit jaar. Je kan kiezen uit een formaat van 65” of 75”.

Uiteraard is dit maar een greep uit een leuk aantal van spiksplinternieuwe modellen. Wil je graag ook de andere modellen ontdekken? Surf dan gerust eens naar het blogbericht van Philips, je vindt er ongetwijfeld alle informatie die je zoekt. Klaar om jouw favoriete films of series nog intenser te beleven?

Verkooppunten van het merk philips