Extraudio is vooral gekend van hun voorversterkers, eindversterkers en geïntegreerde versterkers. Recent kondigde het Nederlandse audiobedrijf een nieuwe geïntegreerde versterker aan, de X250 AD Premium.

Voor de volledigheid, het is een klasse D versterker voorzien van een voortrap met buizen. De fabrikant heeft heel wat aanpassingen doorgevoerd aan de klasse D eindtrappen om de prestaties van het apparaat sterk te verbeteren. Samen met de voortrap zorgt dit voor een krachtige prestatie van elke mogelijke luidspreker.

Zoals je kan zien op de bovenstaande foto’s heeft de fabrikant gekozen om een draaiknop te voorzien om de aansluiting te kiezen, maar ook ééntje om het geluidsniveau te regelen. Daarnaast heb je ook verschillende aansluitingen zoals bijvoorbeeld de RCA- en XLR-aansluitingen om je bron aan te sluiten.

De geïntegreerde versterker heeft een frequentiebereik dat gaan van 0,5 Hz tot 350 kHz. De X250 AD Premium kan 200 Watt (8 Ohm) of 250 Watt (4 Ohm) leveren. Hij weegt 18 kilogram en is 4,45 x 1,25 x 3,95 cm groot.

Er is nog geen informatie bekend over de leverbaarheid of de prijs van de nieuwe versterker. Je kan dus best de website van Extraudio in de gaten houden.