Music Hall, een gerenommeerd merk in de wereld van high-end audio-apparatuur, heeft zijn nieuwste creaties onthuld: de a25.3 geïntegreerde versterker en cd25.3 CD-speler. Deze geavanceerde apparaten beloven een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een meeslepende luisterervaring voor veeleisende audiofielen.

Music Hall a25.3 Integrated Amplifier

De a25.3 geïntegreerde versterker is een krachtpatser met een hoogwaardige toroïdale voedingstransformator, die een robuuste versterker van 50 Watt per kanaal voedt. Dit resulteert in een adembenemende geluidskwaliteit en een verbluffende helderheid bij het weergeven van muzikale details. Het ultralage ruisniveau van de voorversterker zorgt ervoor dat elke noot met verbluffende helderheid wordt gereproduceerd. Aldus Music Hall. Met zijn strakke geborstelde aluminium frontpaneel, solide behuizing, vergulde luidsprekeraansluitingen en schokabsorberende ‘voeten’ is de a25.3 ontworpen voor ongeëvenaarde geluidsisolatie en visuele aantrekkingskracht.

De a25.3 biedt een indrukwekkende reeks ingangen, waaronder twee analoge stereo-ingangen, twee digitale ingangen en een 3,5 mm lijningang aan de voorzijde. Je haalt het beste uit een vinylcollectie met de speciale phono-voorversterker voor moving-magnet-elementen. Deze laatste is ontworpen om elk subtiel detail vast te leggen. Extra hoogwaardige functies zijn onder andere een 1/4″ (6,35 mm) hoofdtelefoonuitgang, pre-amp uitgang, bas-, treble- en balansregelingen, en een schakelbare voedingsspanning. De versterker is uitgevoerd in een elegante zwarte uitvoering.

Music Hall cd25.3 CD Player

De cd25.3 CD-speler van Music Hall opent een nieuwe wereld van geluidspracht. Volgens de fabrikant zijn veelzijdigheid, prestaties en waarde de sleutelwoorden. Ontworpen om de ervaring van een luisteraar naar een hoger niveau te tillen. Je sluit hem aan op een computer of een willekeurige DAC. Of, wat uiteraard ook kan: gewoon CD’s afspelen (waarvoor de cd25.3 gemaakt is). De cd25.3 is moeiteloos te bedienen en vormt een perfecte ‘duet’ met de bijpassende a25.3 geïntegreerde versterker.

Wil je meer weten? Surf dan zeker eens naar de productpagina van de a25.3 en cd25.3.

Verkooppunten van het merk music-hall