Het toonaangevende audiobedrijf AVM heeft een nieuwe telg toegevoegd aan hun portfolio: de AUDITION CB 2.3. Met deze aanvulling zet de fabrikant niet alleen compacte maar ook krachtige luidsprekers in de schijnwerpers. Een naadloze integratie in jouw woonruimte? Dat zeker. Dankzij de afmetingen is de AUDITION CB 2.3 gemakkelijk op te stellen. Volgens de producent staat dit model synoniem voor een vol, krachtig én natuurlijk geluid.

Ondanks het compacte ontwerp is er veel aandacht besteed aan het bereiken van een vol en harmonieus geluid, evenals een hoog volume. Dit vereiste aanzienlijke technische inspanningen, waaronder speciaal ontwikkelde tweeters en laagfrequente drivers. Een bijpassend scheidingsfilter, alsook hoogwaardige aansluitingen ontbreken absoluut niet. Integendeel. Het resultaat is een speaker waarbij genoten kan worden van allerlei muziekgenres, op elk luisterniveau.

De kenmerkende AVM-look van de frontpanelen is niet alleen een belangrijk technisch detail, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Overigens is het praktisch ontworpen. De frontpanelen, met een oppervlakte van 220 mm x 330 mm, overschrijden de luidspreker qua omtrek. Zeer fraai!

Het leuke aan de AUDITION CB 2.3? Ze kunnen gekanteld worden met behulp van een solide, in hoogte verstelbare derde voet aan de achterkant. De behuizing, gemaakt van een materiaal waarbij de dichtheid van vezels erg groot is, verminderen ongewenste trillingen en resonanties. Op die manier wordt een gebalanceerde en krachtige geluidsweergave gegarandeerd.

De AUDITION CB 2.3 is verkrijgbaar in twee kleurstellingen. Een belangstellende heeft de keuze tussen zwart en wit. De meegeleverde luidsprekerhoezen worden magnetisch bevestigd en kunnen gemakkelijk verwijderd worden (indien gewenst). De adviesprijs bedraagt 2.990 euro.

Met de introductie van de AUDITION CB 2.3 biedt AVM audioliefhebbers een compacte en veelzijdige speaker die goed tot zijn recht komt in een woonomgeving. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek, het kijken naar films of het genieten van audio in het algemeen: de AUDITION CB 2.3 biedt naar eigen zeggen een indrukwekkende geluidsbeleving, inclusief een stijlvol en praktisch ontwerp.

Verkooppunten van het merk avm