Op de prestigieuze High End Show in München, die plaatsvindt van 9 tot 12 mei 2024, zal FiiO vier opvallende nieuwe producten presenteren. Deze lancering omvat de SR11 full-size streamer, de FA19 vlaggenschip in-ear monitors (IEM’s), de SP5 desktop actieve luidsprekers, en de TT13 draaitafel, waarmee FiiO haar positie in diverse segmenten van de audiotechnologie versterkt.

FiiO FA19 Vlaggenschip In-Ear Monitors

De FA19 staat centraal in de aankondigingen van FiiO met zijn geavanceerde specificaties. Deze IEM’s zijn uitgerust met op maat gemaakte Knowles BA-drivers, een Rubycon audiofiele filmcondensator-crossover, en een ‘Monitor/Hi-Fi’ modusschakelaar. Uniek zijn ook de verwisselbare 3,5 mm en 4,4 mm audiostekkers en een 8-strengs/224-draads puur zilveren kabel. De FA19 biedt een frequentierespons van 20 Hz tot 40 kHz en een gevoeligheid van 106dB/mW bij 1 kHz. Ze zijn beschikbaar vanaf mei en geprijsd op £999 / $999 / €1.099.

SR11 Full-Size Streamer en SP5 Desktop Luidsprekers

Over de SR11 streamer en SP5 luidsprekers zijn minder details vrijgegeven, maar de verwachting is dat deze de kwaliteit en innovatie zullen voortzetten waar FiiO om bekend staat. Deze producten zijn gericht op een hoogwaardige audio-ervaring thuis.

TT13 Draaitafel

De TT13 draaitafel combineert moderne technologie met een klassiek medium en belooft een superieure geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

FiiO bevestigt zijn aanwezigheid op de High-End Show in München, hal #1, stand B05, en belooft de bezoekers een eerste blik op deze spannende nieuwe toevoegingen aan hun assortiment. De beurs is van donderdag tot zondag geopend voor het publiek, met speciale dagen voor vakbezoekers, en biedt een unieke kans om de nieuwste audiotechnologieën te ervaren.

Met deze lanceringen streeft FiiO ernaar om zowel audiofielen als casual luisteraars te voorzien van de beste geluidservaring, waarbij elk nieuw product ontworpen is om te voldoen aan de hoogste normen van audio-prestaties.

Verkooppunten van het merk fiio