Na het succes van de fraaie Cost is No Object Show van Alpha High End, nodigt het team jullie van harte uit op een gloednieuwe show. Het ‘hoofdthema’? Dat luidt als volgt: Zwitserland, Svizzera, la Suisse… het land wat precies in hun DNA zit. Overigens levert het schitterende resultaten. Niet enkel op vlak van horloges maar ook wat betreft hifi materiaal.

Goldmund, dat is de jongste aanwinst binnen het hoogwaardige merkenportfolio van Alpha High End. Het is sinds 1978 bezig met het bouwen van absoluut top materiaal. Goldmund is vooral gekend van hun luidsprekers die er een speciale vormgeving op na houden. Iets dat erg wordt gewaardeerd. Voorts staan ze bekend om hun kwalitatieve platenspelers. Hun elektronica heeft overigens veel awards gekregen. Helaas, voor vele liefhebbers, is het merk lange tijd onbeschikbaar geweest in de Benelux, maar nu is het dus beschikbaar bij onder andere Alpha High End. Ze laten ons weten dat zij, net zoals ons, super enthousiast zijn.

The Swiss High End show Alpha High End

Maar wat mag je nu heel concreet verwachten op deze nieuwe show van Alpha? Er zal gedemonstreerd worden met heel wat mooie apparatuur waaronder de Goldmund Mimesis 37S, Telos 440 Power eindtrappen inclusief Weiss DAC 502 plus digitale bronnen van Rose en AURALiC. Dit moois zal bekabeld worden met de onvolprezen Swiss kabels. Qua luidsprekers mag een belangstellende rekenen op de Master Line Source 2 van Piega uit Zurich. Kort samengevat: een prachtige verschijning in de wereld van speakers. Zowel op vlak van akoestiek als uiterlijk’. Als dat nog niet genoeg zou zijn zullen de actieve Goldmund Prana luidsprekers ‘stevig’ hun best doen. Ook de Piega MLS 3 en Piega Premier reeks met de integre van Goldmund Telos 590 en Telos 7 staan opgesteld.

Lees ook


Video: The Cost is No Object Show van Alpha High End Audio, muziek in al zijn glorieuze facetten

 


 

Net zoals we dat gewoon zijn van Alpha zal deze show doorgaan volgens de ‘traditie’: geen verkoopspraatjes, just music. Uiteraard gecombineerd met de leuke Zwitserse stijl, een hapje én drankje. Niet te missen. De show zal doorgang vinden bij Alpha Brasschaat in het weekend van 30 april (zowel zaterdag als zondag). In Brussel gaat de show door op zondag 8 mei en maandag 9 mei. Allen daarheen. Het team van Alpha verwelkomt je graag. Klaar om je volledig te laten onderdompelen?

Tijden show

  • Alpha High End Brasschaat: zaterdag 30 april en zondag 1 mei (van 10 tot 17u)
  • Alpha High End Brussel: zondag 8 mei en maandag 9 mei (van 10 tot 17u)

Verkooppunten van het merk goldmund