Tijdens de welgekende High End München beurs, die jaarlijks duizenden audiofielen en muziekliefhebbers trekt, heeft Gryphon Audio Designs twee opmerkelijke nieuwe producten onthuld. We hebben het over de Apollo draaitafel en de Siren dual-mono phono-versterker. Heb jij het gemist? Geen zorgen, dit artikel geeft je meer informatie over de producten. 

Apollo draaitafel

Gryphon Apollo draaitafel De Apollo draaitafel van Gryphon is een visueel en technisch meesterwerk. Met een ontwerp dat zowel modern als tijdloos oogt, trekt de Apollo direct de aandacht. De draaitafel combineert geavanceerde technologie met een ambachtelijke benadering. Elk onderdeel van de Apollo is ontworpen met oog voor detail en precisie.

Het model is uitgerust met twee handgebouwde Sinus™ Belt Drive-motoren, die aan beide kanten van het zware draaiplateau zijn geplaatst. Dit ontwerp zorgt voor minder trillingen en minder belasting per motor. Bovendien heeft de Apollo een digitale snelheidscontroller, gebaseerd op Brinkmann’s derde generatie RöNt voedingstechnologie. Dit garandeert een uiterst nauwkeurige snelheidsregeling.

Siren dual-mono phono-versterker

Gryphon Siren versterkerNaast de Apollo draaitafel introduceerde Gryphon de Siren dual-mono phono-versterker. Deze versterker is ontworpen om het beste uit je vinylcollectie te halen. Door de dual-mono configuratie worden de kanalen volledig gescheiden gehouden. Bijgevolg ontstaat er een nauwkeurige geluidsweergave.

De Siren is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van phono-versterking. Met instelbare versterking en flexibiliteit, kan de Siren eenvoudig worden aangepast aan verschillende cartridges, waardoor je altijd de perfecte match kunt vinden voor je setup. Deze versterker maakt gebruik van discrete componenten en een volledig gebalanceerde klasse A topologie. Daarnaast beschikt hij over een externe voedingseenheid, wat bijdraagt aan de ruisvrije en zuivere geluidsweergave. Het resultaat is een helder, dynamisch en detailrijk geluid dat elke nuance van je naar voren brengt.

Met de introductie van de Apollo draaitafel en de Siren dual-mono phono-versterker heeft Gryphon Audio Designs wederom laten zien waarom zij tot de top van de audiowereld behoren. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar de ultieme geluidsweergave, zijn de Apollo en Siren een absolute aanrader. Als je de kans hebt om deze producten van Gryphon zelf te ervaren, aarzel dan niet. Ze vertegenwoordigen het perfecte samenspel van techniek en esthetiek.

Verkooppunten van het merk gryphon