Het jaarlijkse evenement CES 2020 is sinds gisteren (7 januari) in Las Vegas van start gegaan. Ook dit jaar zijn er weer heel wat aankondigingen. Eerder kondigde Harman Kardon al de Citation-serie aan, maar nu breidt het de serie uit met draadloze luidsprekers die telkens voorzien zijn van extra functionaliteiten. De Citation-serie is uiterst flexibel, want voor elke soort ruimte is er wel een gepaste oplossing.

De nieuwe line-up bestaat onder meer ook uit de draagbare Citation 200-luidspreker. Het apparaat is ontworpen met een oplaadhouder, een IPX4 spatwaterdichte bescherming en een ingebouwde oplaadbare batterij die zorgt voor 8 uur speeltijd.

Daarnaast heb je ook nog de Citation Oasis. Een nieuwe, multifunctionele en compacte luidspreker. Het leuke hier aan is dat hij een ingebouwde wekker heeft. Maar daarnaast is hij ook voorzien van draadloze oplaadmogelijkheden voor je smartphone en ook uitermate geschikt voor muziekstreaming.

Ook de Citation MultibeamTM 700 wordt toegevoegd aan de Harman Kardon Citation-serie. Het is hun nieuwe en compacte luidspreker voorzien van een LCD-kleurendisplay. Het heeft MultiBeamTM-technologie aan boord vergezeld met 7 luidsprekerdrivers die volgens de fabrikant moeten zorgen voor een indrukwekkend surroundgeluid.

Volgens Dave Rogers, President Lifestyle Audio Division bij HARMAN, is de Citation serie een absoluut succes en volgens hem heeft het ook de luisterervaring van gebruikers thuis volledig veranderd. De nieuwe producten van de Citation line up moeten een bepaalde verfijning uitstralen, maar toch met een industrieel ogend ontwerp.

Harman Kardon Citation-serie

Deze serie ook vrij uniek, zeker gezien de uitgebreide mogelijkheden om aan elke luisterbehoefte te voldoen. Soundbars, subwoofers met eigen voeding, vloerstaande luidsprekers of een compacte luidspreker met draadloze oplaadmogelijkheden? Het is allemaal mogelijk. Alle nieuwe producten die zijn toegevoegd aan de Citation-serie zullen pas leverbaar zijn in het voorjaar van 2020. Voor meer informatie kan je eens een kijke nemen op de website van Harman Kardon.

Verkooppunten van het merk harman-kardon