Of je nu een film bekijkt of een online game speelt, het beeld kan niet zonder het geluid en het geluid kan niet zonder het beeld. Ook dat hebben ze goed begrepen bij JBL, want het heeft de JBL QuantumSOUND Signature™ voorgesteld op CES 2020 in Las Vegas.

Naar eigen zeggen willen ze met de lancering van de JBL Quantum Range beginnende en ervaren gamers een nauwkeurige en meeslepende geluidservaring bieden. Het is een reeks exclusief gemaakt voor gamers. Momenteel hebben ze verschillende soorten gaming headsets en PC luidsprekers.

JBL Quantum Range

Zo heb je de keuze uit zeven headset-modellen elk met hun eigen unieke kenmerken. Er zijn modellen beschikbaar in in verschillende prijsklassen en je hebt ook de keuze tussen draadloos of bedraad.

De JBL Quantum 300, 400, 600 en 800 zijn allemaal uitgerust met de nieuwste JBL QuantumSURROUND™-geluidstechnologie, die gestuurd worden door de JBL QuantumENGINE™-pc-software. Deze technologie maakt het mogelijk om virtuele werelden en extra dimensies te ontdekken. Dit komt vooral door het extra toevoegen van de hoogtekanalen die zorgen voor een breder, ruimtelijker en realistischer geluid.

Alle headsets van de JBL Quantum-serie hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze integreren allemaal heel goed met de multi-platform mogelijkheden. Zo sluiten ze bijvoorbeeld naadloos aan op je computer, spelconsole, mobiel of VR. De JBL Quantum Range zijn ook voorzien van een flip-up of afneembare buigbare microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie. Die zou ervoor moeten zorgen dat gebruikers vooral de focus kunnen leggen op de stemmen in plaats van de achtergrondruis.

JBL Quantum Range

Met de JBL Quantum DUO-luidsprekers wil het merk een aanvulling bieden op de gaming headsets. Het JBL’s eigen surround sound wordt gekoppeld aan Dolby Digital om een PC-game-luidspreker aan te bieden die dieper op de actie ingaat.

JBL Quantum Range

Geïnteresseerden zullen nog even moeten wachten om een product van de JBL QuantumSOUND Signature™ serie in huis te halen, want ze zullen pas leverbaar zijn vanaf april 2020 bij de grote retailers en op de website van JBL. De prijzen voor de headsets variëren tussen de €39,99 tot €229, terwijl de JBL Quantum DUO beschikbaar is voor een prijs van €159.

Verkooppunten van het merk jbl