Fabrikant van multimediaproducten Sony brengt een nieuwe 8K televisie op de markt: de ZH8. Zelf omschrijven ze het op hun website als een prachtige en levensechte 8K TV die moet zorgen voor een meeslepend geluid.

SONY ZH8

Wil je zelf ook een adembenemende wereld van gedetailleerde beelden ervaren op een groot scherm? Dan is de ZH8 van Sony misschien wel iets voor jou.

De televisie is leverbaar in een 75 en 85 inch formaat. Volgens ons echt wel een groot scherm waarin je jezelf gemakkelijk kan verliezen. De ontwerpers hebben gekozen voor een minimalistische One Slate-design. Het frame is ook ultra dun, dit moet ervoor zorgen (eenmaal het bij je thuis staat) dat het een echte 8K-bioscoopervaring wordt.

SONY ZH8

Bij een krachtig beeld hoort natuurlijk ook goed geluid. Sony heeft er ook voor gezorgd dat deze twee elementen mooi op elkaar aansluiten om te zorgen voor echte harmonie. Uniek aan deze 8K televisie is dat de luidsprekers in het frame zijn geïntegreerd. Door het feit dat ze dichter bij het midden van het scherm zijn geplaatst, moet dit zorgen voor een mooi samenspel.

Om de nodige details te tonen op het scherm is er ook een krachtige processor nodig die kan zorgen voor een intense scherpte. Het Full Array LED-scherm heeft ook een handige functionaliteit om te dimmen zodat u kan genieten van diepere zwarttinten en helderdere lichte tinten.

Volgens de website van Sony zou de tv binnenkort leverbaar moeten zijn, wij hebben ook nog geen officiele prijsinformatie ontvangen. Het is wel zeker dat hij verkrijgbaar zal zijn in een 75 of 85 inch versie. Benieuwd wanneer hij leverbaar zal zijn? Hou dan zeker de website van Sony in de gaten.

SONY ZH8

Verkooppunten van het merk sony