Het BOREA portfolio van TRIANGLE kenden jullie misschien al, maar misschien miste daar toch wel een bepaalde afwerkingskleur. Had jij ook dit gevoel? Dan heeft TRIANGLE goed nieuws want hun assortiment van BOREA luidsprekers is leverbaar in een gloednieuwe afwerking.

“This new sleek and clean color follows the trend of Scandinavian design. A return to natural shades, bringing the speakers elegance and authenticity, and adding a touch of femininity.”

Alle luidsprekers in de BOREA-productserie hebben een magnetische beschermgrill, zonder zichtbare inzetstukken of schroeven. In de nieuwe Light Oak-afwerking zijn de grills bekleed met ‘textured heather gray fabric’ dat zorgt voor een excellent en chique design dat naadloos integreert met elke ruimte op elegante wijze.

Alle details zijn opnieuw ontworpen voor een ‘tone-on-tone-effect’ dat alle technische aspecten harmonieus samenbrengt in deze slanke en moderne luidsprekers. Het hout wordt gecombineerd met witte en lichte kleuren die perfect passen bij de Scandinavische stijl namelijk discreet en tijdloos. Het resultaat? Een luidspreker waarbij de materialen en kleuren mooi in harmonie zijn met elkaar.

Benieuwd naar hoe de designers van TRIANGLE dit in de praktijk hebben omgezet? Hieronder alvast enkele leuke foto’s van deze sfeervolle producten.

 

Adviesprijzen van de BOREA luidsprekers:

  • Borea BR09: € 1.199,- (per paar)
  • Borea BR08: € 999,- (per paar)
  • Borea BR07: € 849,- (per paar)
  • Borea BR03: € 399,- (per paar)
  • Borea BR02: € 319,- (per paar)
  • Borea BRC1: € 249,- (per stuk)