Een perfect design en functie. Dat is de belofte van Loewe met de komst van hun bild i productlijn. Hou jij dus van een excellent kwalitatief beeld samen met een uitstekend design? Dan zou een televisie uit deze bild i UHD OLED-productlijn misschien wel eens goed kunnen passen in jouw ruimte.

De Loewe bild i onderscheidt zich vooral door het gebruik van eersteklas 4K OLED-panelen in verschillende maten waaronder bijvoorbeeld 65, 55 en 48 inch. De modellen zullen vervaardigd worden in Kronach, Franken op een hoogtechnologische productielijn.

“De intrede in de OLED-wereld van Loewe belooft een adembenemende beeldkwaliteit en uitstekende prestaties.”

Dat klinkt alvast veelbelovend. In combinatie met het Loewe SL7-chassis, een krachtige NT7-processor en de nieuwe Loewe LUX software is een perfecte kijkervaring voor een grote verscheidenheid aan inhoud gegarandeerd.

Of je nu een fan bent van films, series, sportevenementen of videogames? Iedere gebruiker, of beter gezegd ‘kijker’, kan profiteren van de meest up-to-date standaarden zoals bijvoorbeeld Dolby Vision™ en Dolby Atmos™.

Combineer dit nog eens met een optionele Loewe klang bar i met acht krachtige drivers en je krijgt een indrukwekkend geluid. Het ‘nestelt’ zich discreet tegen de onder- en achterkant van het display en onder streept het elegante Loewe-design. 

Tv-programma’s neem je eenvoudigweg op met de geïntegreerde digitale recorder Loewe dr + en 1  TB opslag. Met de Loewe-app kunnen opnames naar andere apparaten worden overgedragen om ze bijvoorbeeld op een smartphone of tablet te bekijken.

Als laatste is ook nog de afstandsbediening (de Loewe Remote) volledig vernieuwd zodat alle functies met een druk op de knop zijn bereikt. De levering omvat een hoogwaardige standaard en een magnetische afdekking voor het achterpaneel om alle kabels netjes te laten verdwijnen.

De televisietoestellen van de Loewe bild i-lijn zijn vanaf het voorjaar van 2021 verkrijgbaar bij alle erkende Loewe-dealers dus is het nog even wachten tot je zelf kan kennis maken met deze spiksplinternieuwe productserie.

Verkooppunten van het merk loewe