Ben je op zoek naar een streamer van hoge kwaliteit die niet te veel plaats inneemt in je interieur? Dan is de nieuwe Digital Sharing Streamer van Métronome misschien wel iets voor jou. Daar hij vooral gemaakt is om te streamen, heeft hij helaas geen DA-convertor ingebouwd.

In 2017 zette het Franse Métronom haar eerste stapjes in de wereld van streaming. De Digital Sharing Streamer is het tweede product in rij wat betreft hun steaming aanbod.

Het apparaat wordt door Métronom ook wel eens afgekort als DSS. Het audiobedrijf omschrijft de DDS vooral als een plug-and play streamer. Gewoon een minimaal aan kabels insteken en je kan vervolgens beginnen met streamen via de LAN-aansluiting of via de wifi. De Métronome Digital Sharing Streamer kan overweg met signalen in PCM tot 384 kHz en DSD 64. Daarnaast is het ook compatibel met MQA, UPnP, DLNA, AirPlay en Roon.

Métronome DSS

Ook de behuizing is opmerkzaam compact ontworpen door Jean Marie Clauzel, het is namelijk 25 x 25 x 7 centimeter groot en weegt 4,8 kg. Als je de DDS bekijkt dat zal het blauwe accent je ongetwijfeld opvallen, dit staat symbool voor de blauwe LED’s die het audiobedrijf jarenlang heeft gebruik in al hun cd-spelers.

De Métronome DSS is leverbaar in het zilver of in het zwart. Wij hebben geen officiele prijsinformatie ontvangen van de fabrikant, daarvoor hou je dus best de website van Métronome in de gaten.

Métronome DSS

Verkooppunten van het merk metronome-technologie