Er is niets zo handig als een alles-in-één muziekspeler, ook het Duitse T+A (wat trouwens staat voor Theorie und Anwendung) is daarvan op de hoogte. Met de komst van de derde generatie T+A Caruso speelt de audiofabrikant (die bekend staat om de productie van haar luidsprekers, bronnen en versterkers) daar heel hard op in.

De T+A  Caruso is als het ware plug and play, je steekt de stekker in het stopcontact en je bent vertrokken bij wijze van spreken. De Caruso is ondertussen al aan zijn derde generatie toe, hij kwam het eerst in 2008 op de markt.

T+A Caruso

Ondertussen heeft de fabrikant heel wat ontwikkelingen doorgevoerd die de multifunctionele muziekspeler enkel maar ten goede komen. Zo is het apparaat door de jaren heen alleen maar gegroeid (wat betreft de geluidskwaliteit en ook de fysieke grootte). Daarnaast is hij ook veelzijdiger geworden dan zijn voorgangers.

Vroeger plaatsten de meeste fabrikanten fysieke knoppen voor de bediening, tegenwoordig zie je veel meer kleurenschermpjes. Soms hebben zelfs een aanraakscherm ingebouwd, gelukkig kan men deze lijn ook doortrekken voor de T+A Caruso. Hij heeft een 7 inch scherm ingebouwd waarmee je eenvoudig het alles-in-één apparaat kan bedienen.

T+A Caruso

Het Duits gevestigde T+A heeft ook een netwerkmodule voorzien, op die manier kan je eenvoudig muziek streamen met de meest gekende streamingdiensten waaronder Tidal, Qobuz, Spotify Connect, Deezer en Amazon Music.

Ook speciaal om hieraan op te merken is dat de derde generatie Caruso ook online toegang biedt tot Gracenote, op die manier kan je op het aanraakscherm zien welke CD er momenteel afspeelt. Achter deze functie zit een soort van database, bij het afspelen van een bepaalde CD zal Gracenote graven in haar archieven om op die manier de albumhoes te projecten maar ook om metadata te laten zien op het scherm van 7 inch.

T+A CarusoHet is nog even wachten, want de muziekspeler zal pas leverbaar zijn vanaf begin januari. We zullen ook nog even moeten wachten op officiele prijsinformatie, maar intussen kan je al eens de website van T+A bekijken voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk ta