Heb jij de Integra DRX-8.4 al ontdekt? Dit betreft een 11.4-kanaals netwerk-AV-ontvanger. Het is naar eigen zeggen één van de betere in zijn klasse. Alle nuances van muziekstukken worden overgebracht. Dit apparaat combineert state-of-the-art functies met geavanceerde technologieën. Dit samenspel zorgt voor een ‘robuuste’ thuisbioscoopervaring.

Door de nauwe werkrelaties met integrators heeft Integra een voorsprong in het op maat maken van holistische, end-to-end oplossingen voor de premium lifestyle-consument en professionele installateur. Superieure audioprestaties staan centraal. De Integra DRX-8.4 beschikt over meer kracht, meer symmetrie en een ongekend aantal verwijzingsklare functies. Perfect geschikt voor de veeleisende home entertainment-liefhebber.

Waar jij op mag rekenen? Verwerkingscapaciteiten van studiokwaliteit. Om een voorbeeld te geven: de DRX-8.4 van Integra is voorzien van de best presterende 32-bits audio-DAC in de branche. Het resultaat? Een ongekend dynamisch bereik met ultralage vervorming. Deze THX Certified Select AV biedt ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro-3D.

Integratie is de ‘middle name’ van de DRX-8.4. IP-controle, webconfiguratie vanuit een browser én ingebouwde HDMI-diagnostiek. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. Dit exemplaar is misschien wel de ultieme droom voor smart home-liefhebbers. Hoe dan? Er zijn heel wat interessante functies beschikbaar met inbegrip van multi-zone audiotools. In zijn totaliteit zorgt dit voor een superieur geluid. De Integra DRX-8.4 is compatibel met de meest gebruikte apps en streamingdiensten die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Kwaliteitscontrole is een belangrijke pijler voor Integra. Hun producten worden uitvoerig getest. Zo komt het merk tegemoet aan de hoge verwachtingen van consumenten. Daarmee voldoen ze tegelijkertijd aan de eisen van een snel veranderende markt. Meer weten over de Integra DRX8.4? Neem dan snel een kijkje op de productpagina.

Verkooppunten van het merk integra