Wynant & Broekaert heeft groots nieuws te melden. Het is specifiek toegespitst op hun vestiging in Kuurne. Laten we er geen doekjes om winden: vanaf mei 2024 verhuizen ze hun winkel in Kuurne naar een andere locatie. Maar wat zijn ze nu eigenlijk écht van plan? In dit bericht lees je alles over de komende verhuisplannen.

Wynant & Broekaert is duidelijk: 2024 wordt een jaar van grote veranderingen. Als consument had je het misschien al zien passeren. Ze lanceren hun nieuwe concept genaamd W&B Projects. Of ze veranderen van koers? Helemaal niet. Naast hun bestaande winkels, bouwen ze verder op een sterke ondersteuning wat betreft projecten voor klanten. Daarom openen ze later dit jaar een nieuwe vestiging in de Sint-Katriensteenweg 67 te Kuurne. Ze verwachten open te gaan in juli 2024.

Nieuwsgierig hoe het er zal uitzien, en waar de verschillen liggen tussen de reguliere winkels en W&B Projects? Je ontdekt het hieronder.

Met de komst van W&B Projects is een volledig nieuwe aanpak aan de orde. Een belangrijke klemtoon wordt gelegd op de project- en inbouwmarkt met experience rooms en vergaderzalen die ter beschikking staan. Om dat te realiseren, zijn de volgende ingrediënten aanwezig: een uitgebreidere voorraad, een nog snellere service en een toegewijd team dat de projectmarkt volledig begrijpt.

Wynant & Broekaert Kuurne verhuis

Nu vraag je je wellicht af: hoe krijgen de winkels in Kuurne en Kortrijk dan vorm? Het team laat weten dat de vestiging in Kortrijk blijft. Je kan rekenen op dezelfde service als voorheen. Met name een uitgebreide toonzaal met een compleet aanbod, onder de gekende noemer Wynant-Broekaert. Daar investeren ze verder in beleving en verwelkomen de gepassioneerde medewerkers jou met plezier. Op die manier kan jij als consument de juiste keuze maken. De winkel in Kuurne (aan de Sint-Michielsweg) blijft nog open tot juni 2024.

Verkooppunten van het merk kef