Master & Dynamic, de Amerikaanse producent van hoofdtelefoons, heeft onlangs drie van zijn populaire draadloze modellen – de MW75, MG20 en de MW08 – een opvallende make-over gegeven. Geïnspireerd door de kleuren van de Italiaanse autobouwer Lamborghini, hebben de hoofdtelefoons een nieuwe kleur gekregen. Hoewel er geen technische wijzigingen zijn aangebracht, zijn de hoofdtelefoons iets duurder. Ze staan garant voor een onderscheidend design dat past bij het imago van de prestigieuze autofabrikant.

Jonathan Levine, oprichter en CEO van Master & Dynamic zegt over de nieuwe collectie: onze nieuwste collectie met Lamborghini viert en benadrukt het gedurfde DNA. De zwartgroene MG20 hoofdtelefoon voor gaming doet me denken aan de eerste groene Lamborghini Huracán die ik zag. De elegante zwart/wit zilveren MW08 draadloze in-ears en de over-ear MW75 met ANC zijn een eerbetoon aan de elegante Lamborghini supersportwagens.

De langdurige samenwerking tussen beide merken resulteerde in het derde deel van hun gezamenlijke collectie, waarin de MW75 draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en de MW08 in-ear voorzien zijn van aangepaste ontwerpen in de gewaagde, contrastrijke ontwerptaal van Lamborghini. Beide producten zijn uitgerust met het iconische Y-patroon op de glazen frontjes. De MG20 Wireless gaming headphone is geïnspireerd op de kleuren van Lamborghini’s supersportwagens. Ze bevatten lamsleer en een unieke frontplaat van saffierglas zodanig dat een opvallend uiterlijk gecreëerd wordt.

De MW75

Master & Dynamic x Lamborghini MW75De MW75 is een draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking die ontworpen is voor een gedetailleerde, op maat gemaakte geluidsweergave met behulp van 40 mm Beryllium drivers. Het lichtgewicht geanodiseerde aluminium, duurzame geharde glas en zachte lamsleer bieden comfort tijdens langdurig gebruik. De schuin geplaatste oorschelpen zorgen voor een breder geluidsveld. De MW75 heeft ook 4 beamforming microfoons voor heldere gesprekken, tot 32 uur batterijduur en een Bluetooth 5.1-connectiviteit met aptX Adaptive technologie (tot 30 meter bereik). Ten slotte biedt de M&D Connect-app de mogelijkheid om geluidsprofielen aan te passen, extra ANC-modi te gebruiken en updates te downloaden voor de MW75.

MG20

Master & Dynamic x Lamborghini MW75De MG20 is een draadloze gaming hoofdtelefoon met 7.1 surround sound en aangepaste 50 mm beryllium drivers. Het toestel heeft een afneembare boom microfoon voor optimale communicatie en on-board microfoons voor aanpasbare spraakervaring. De hoofdtelefoon is gemaakt van lichtgewicht magnesium, lamsleren bekleding en saffierglas details voor duurzaamheid en comfort. Het biedt een batterijduur tot 22 uur en een naadloze low-latency verbinding. Met M&D Connect kan je de EQ aanpassen en instellingen wijzigen vanaf je mobiele apparaat.

MW08

Master & Dynamic x Lamborghini MW75De MW08 true wireless oortjes bieden Hybrid Active Noise-Cancellation, alsook een gestroomlijnde vorm ontworpen voor comfort. De nieuwe wind-reducerende spraakoplossing met 6 microfoons niet te vergeten. De oortjes zijn gemaakt van keramiek en roestvrij staal. Een ultra-duurzame, krasbestendige afwerking? Dat zeker. Deze hebben 11 mm beryllium drivers voor een breder geluidsveld en Hi-Res audio op compatibele apparaten. De draadloze oortjes worden geleverd met een slanke, roestvrijstalen oplaadcase. De instellingen kunnen aangepast worden.

De Master & Dynamic MW75, MG20 en MW08 zijn ondertussen al verkrijgbaar tegen adviesprijzen van respectievelijk 649 euro, 549 euro en 489 euro. Meer weten? Surf dan zeker eens naar deze website.

Verkooppunten van het merk master-dynamic