Echte draadloze oordopjes zijn momenteel razend populair. Er worden dus veel nieuwe modellen voorgesteld tijdens CES 2018. Zo komt Monster ook met de AirLinks, hun eigen versie van het nieuwe populaire product. De Monster AirLinks hebben 2 versies. De AirLinks Elements zijn bedoeld voor muziekliefhebbers, terwijl de AirLinks iSport de sporter viseert en daarom ook zweet- en waterbestendig is.
De  nieuwe modellen vallen onder het nieuwe Monster AirLinks-assortiment en worden geleverd met stembesturing, RF-connectiviteit, oplaadmogelijkheid en een verzekeringspolis van om een ​​verloren oordop te vervangen.
De AirLinks Elements zijn erop gericht om audioprestaties en ‘high-fashion’ te combineren. Monster denkt hierin een vernieuwende rol te spelen. De oplaadcassette ziet eruit als een juwelendoos en het oordopjesontwerp is geïnspireerd door diamanten en zorgt daarmee voor de ‘high-fashion’ look.
Heb je meer gevoel voor functie dan een mooie vorm en ben je een sporter dan is de AirLinks iSport meer jouw ding. Deze oordopjes zijn zweet- en waterbestendig en hebben een functionele behuizing die heel geschikt is om te bewegen.
Beide sets spelen vier uur muziek continu en kunnen 16 uur actief zijn in combinatie met het opbergdoosje.
Doordat ze aangekondigd werden op de CES 2018, worden de AirLinks Elements voorgesteld met een prijs van $249,95, terwijl de AirLinks iSport $ 199,95 kost. De prijs is in euro is ons nog niet bekend.