Google’s Virtuele Assistent wordt geïntegreerd in de JBL Everest-hoofdtelefoon en er zijn ook nieuwe versies van de populaire en draadloze Clip, Go en Xtreme luidsprekers.
Eerst kregen de draadloze luidsprekers van JBL hun eigen virtuele assistent – nu doen ook koptelefoons mee. Google Assistant is nu al beschikbaar in hoofdtelefoons zoals de Bose QuietComfort 35 II. Op CES 2018 is JBL het nieuwste merk dat zijn focus op de markt van slimme hoofdtelefoons aankondigt.
De nieuwe modellen hebben de vorm van de 710GA en 110GA, die beide in de huidige Everest-hoofdtelefoon van JBL passen.

De 710GA’s zijn € 249 over-ears die zowel Bluetooth 4.1 als JBL’s Pro Audio Sound-technologie bevatten. Qua ontwerp gebruikt de hoofdtelefoon een speciaal gebogen hoofdband die beweert elke druk op de oren te elimineren. Druk op de sensor op de betreffende oorschelp en u kunt Google Home activeren en de besturing van het afspelen van muziek overnemen met alleen spraakopdrachten.
Levensduur van de batterij wordt op 25 uur geschat, en ze zijn beschikbaar in een Gunmetal of Mountain Silver afwerking.
De JBL Everest 110GA’s delen dezelfde afwerking en Bluetooth en audio-technologie van het over-ear-model – maar de levensduur van de batterij neemt af tot ongeveer acht uur omdat ze een kleiner ontwerp en dus minder batterij ruimte hebben.
Beide hoofdtelefoons zouden in de herfst van 2018 te koop zijn.

Verkooppunten van het merk jbl