Inderdaad, dat klinkt nogal veelbelovend. Muzikale vrijheid ervaren zoals nooit tevoren, maar met de komst van de Twins Earbuds maakt Fresh N Rebel dat helemaal waar. Luisteren naar je favoriete songs? Genieten van die aloude klassiekers? Of gewoon bellen met je vrienden? Met deze set True Wireless in-ears vormt dat geen enkel probleem. Opladen, de in-ears in je oor stoppen, verbinden, muziek aan en je bent klaar voor een hele dag van muzikaal genot.

Fresh ‘n Rebel Twins Earbuds

Tijdens de ontwerpfase heeft Fresh N Rebel goed nagedacht, zoveel is zeker. Een slim design in combinatie met een comfortabele pasvorm. Dat zijn de elementen die aan de basis lagen voor de ontwikkeling van de Twins Earbuds. Bovendien kan je zelf nog eens bepalen of je een extra set buds nodig hebt met of zonder siliconen oordopjes, voor een zo hoog mogelijk comfort. Elke Twins-set bevat drie maten van zachte oordopjes die perfect passen in elk oor.

“Krachtig op zichzelf, meesterlijk samen.”

De Dual Master technologie maakt het mogelijk om de Fresh ‘n Rebel Twins Earbuds afzonderlijk te gebruiken tijdens je telefoongesprek aangezien de beide oordopjes voorzien zijn van een ingebouwde microfoon. Bellen met familie of luisteren naar je favoriete muziek? Dat doe doe je dus voortaan ‘your way’, aldus de fabrikant.

Om dat gevoel van vrijheid nog extra kracht bij te zetten, zijn de in-ears voorzien van een high tech touch control en spraakbediening. Met een simpele aanraking speel je dus jouw tunes af of pauzeer je ze wanneer je toevallig een spraakoproep binnen krijgt. Het wordt zelfs mogelijk gemaakt om te kiezen tussen verschillende afspeellijsten, en dit allemaal door een simpele swipe beweging te maken. Makkelijk toch? Misschien hadden ze zelfs beter geopteerd, gezien deze interessante en leuke features, voor de naam Earbuddies?

Fresh ‘n Rebel Twins EarbudsBij levering ontvang je uiteraard de chargingcase, ideaal om jouw ‘buddies’ overal mee naartoe te nemen. Een volledige oplaadbeurt staat gelijk aan draadloos muziekplezier gedurende 4 uur. Combineer dat nog eens met de 5 extra laadbeurten van de case en je krijgt in-ears die bijna een volledige dag meegaan. Je schuift ze gemakkelijk in je broekzak, rugzak, … dankzij de afgeronde randen en het gladde oppervlak van de oplaadcase.

Met een ledlampje aan de voorzijde zie je direct of hoeveel batterijpercentage je nog over hebt. Op het moment dat je de oordopjes uit de case haalt, gaan ze automatisch aan en maken ze binnen enkele seconden verbinding met je telefoon.

“Twinning is winning met deze Fresh ’n Rebel earbuds!”

De Twins zijn te verkrijgen in 6, hoe kan het ook anders, ‘Rebelse’ kleuren. Meer ontdekken over deze True Wireless in-ears? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Fresh ‘n Rebel.

Verkooppunten van het merk fresh-n-rebel